Het Oude Mannen- en Vrouwenhuis te Zaltbommel

Het Oude Mannen- en Vrouwenhuis te Zaltbommel - Jan P. Van De Voort | Tiliboo-afrobeat.com

...e mannen- en vrouwenhuis te Zaltbommel is een met historisch beeldmateriaal geïllustreerd boek over de bijna 400-jarige geschiedenis van het Oude Mannen- en Vrouwenhuis, tussen 1598-1974 het zorgcentrum voor ouderen in Zaltbommel ... Jan P. van de Voort | Boeken & Recensies | Hebban.nl ... .Het Oude Mannen- en Vrouwenhuis te Zaltbommel beschrijft het wel en wee van alle betrokken groepen: regenten, binnenbestuur, personeel, leveranciers ... Het Oude Mannen- en Vrouwenhuiste Zaltbommel is een met historisch beeldmateriaal geïllustreerd boek over de bijna 400-jarige geschiedenis van het Oude Mannen- en Vrouwenhuis, tussen 1598-1974 het zorgcentrum voor ouderen in Zaltbommel. Het Oude Mannen- en Vrouwenhuis te Zaltbommel beschrijfthet wel en wee van alle betrokken groepen: regenten ... Zie het boek: Het Oude Mannen- en Vrouwenhuis te Zaltbommel : 400 jaar zorgcentrum voor ouderen 1598-1974 / Jan P. v ... PDF Download Het Oude Mannen- en Vrouwenhuis te Zaltbommel ... . Het Oude Mannen- en Vrouwenhuis te Zaltbommel beschrijfthet wel en wee van alle betrokken groepen: regenten ... Zie het boek: Het Oude Mannen- en Vrouwenhuis te Zaltbommel : 400 jaar zorgcentrum voor ouderen 1598-1974 / Jan P. van de Voort. - Varik : Uitgever...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan P. Van De Voort
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Oude Mannen- en Vrouwenhuis te Zaltbommel.pdf

OMSCHRIJVING

Het Oude Mannen- en Vrouwenhuiste Zaltbommel is een met historisch beeldmateriaal geïllustreerd boek over de bijna 400-jarige geschiedenis van het Oude Mannen- en Vrouwenhuis, tussen 1598-1974 het zorgcentrum voor ouderen in Zaltbommel. Het Oude Mannen- en Vrouwenhuis te Zaltbommel beschrijfthet wel en wee van alle betrokken groepen: regenten, binnenbestuur, personeel, leveranciers, dienstverleners, legatarissen en vooral de bewoners en bewoonsters, aangevuld met genealogische gegevens. Op welke voorwaarden mochten bejaarde Zaltbommelaars er wonen?Wat waren de inkomsten en uitgaven? Hoe was het regime van de binnenvader en -moeder, de huisvesting, het eten? Hoe was de materiëleen geestelijke verzorging?Historicus dr. Jan P. van de Voort (1942) deed vier jaar onderzoek in het archief van het Oude Mannen- en Vrouwenhuis en schreef zijn boek op basis van dit uniekearchief.Eerder publiceerde hij over visserijgeschiedenis en andere historische onderwerpen.

Wil je het boek lezen?Het Oude Mannen- en Vrouwenhuis te Zaltbommel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan P. Van De Voort. Lezen Het Oude Mannen- en Vrouwenhuis te Zaltbommel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN