Familie

Familie - Marjan Boot | Tiliboo-afrobeat.com

...ilie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd ... Personages van Familie | VTM ... . Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie een holding waarin een confectieketen en een broodjeszaak zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Familie is de groep personen waarmee men direct of indirect door middel van één of meer ouder-kindrelaties is verbonden. Verwantschap. In genealogie, (erf)recht en geneeskunde worden verschillende definitie ... Familie - 16 definities - Encyclo ... . Verwantschap. In genealogie, (erf)recht en geneeskunde worden verschillende definities van familiegraden gehanteerd. Medisch gebruik van de familiegraden ... Familie is een vereeniging van personen, di...

INFORMATIE

AUTEUR
Marjan Boot
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Familie.pdf

OMSCHRIJVING

Het tapijt of wandkleed Familie van Ernst Ludwig Kirchner bevondt zich sinds 1959 in de verzameling van het Stedelijk Museum en heeft daar al die jaren een voornamelijk verborgen bestaan geleid. In de jaren zestig begon abstracte kunst steeds meer het kwalitatieve ijkpunt te worden, ook in de praktijk van het Stedelijk Museum. Die esthetische omstandigheid was zeker niet gunstig voor de status van dit tapijt. Vanwege de huiselijke techniek maar meer nog de sentimentele iconografie was het een ouderwets kunstwerk geworden. In ieder geval is het de taak van een museum om kunst niet al te selectief te bekijken; en dat geldt zeker voor voorwerpen in zijn collectie.

Wil je het boek lezen?Familie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marjan Boot. Lezen Familie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN