Tibet

Tibet - Mark Hendriks | Tiliboo-afrobeat.com

...ibetaans: བོད་, Bod; Chinees: 西藏, pinyin: Xīzàng) is een geografisch gebied op het Tibetaans Hoogland ... Is Tibet a country? | Free Tibet ... .Het wordt voornamelijk bewoond door de Tibetanen, een van de 56 officiële etnische groepen van de Volksrepubliek China.De Tibetanen zijn een volk met een eigen taal, het Tibetaans, en een eigen Tibetaanse cultuur.Tibetanen behoren voornamelijk tot twee religies: de bön ... Tibet kan verwijzen naar: . Tibet (gebied), het historische gebied met een eigen volk, cultuur en taal dat zich uitstrekt over verschillende ... Rondreis Tibet - Reizen Tibet | Djoser ... . Tibet (gebied), het historische gebied met een eigen volk, cultuur en taal dat zich uitstrekt over verschillende Chinese provincies en autonome regio's waaronder de Autonome Regio Tibet, Tibetaanse Autonome Regio, de staatkundige autonome regio in de Volksrepubliek China.; Tibetaanse rijk, het rijk dat in Tibet regeerde ruwweg tussen 600 en 900 Tibet has various festivals, many for worshipping the Buddha, that take place throughout the year. Losar is the Tibetan New Year Festiv...

INFORMATIE

AUTEUR
Mark Hendriks
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Tibet.pdf

OMSCHRIJVING

Tibet, enkele jaren na de onafhankelijkheid. Rivaliserende boeddhistische sektes strijden om de macht in het nieuwe land.Ondertussen heeft een kwade demoon bezit genomen van Mhusha, de slagersdochter. Hij veroorzaakt rode vlekken op haar lichaam en wil maar niet weggaan. De plaatselijke edelman geeft haar toestemming om naar Dbu Li te reizen, waar een lama met bijzondere genezende krachten woont. Samen met haar buurvrouw gaat Mhusha op zoek naar het klooster. Onderweg worden ze geholpen door bergdemonen, heilige tekens, esoterische kaarten, verlichte meesters, dromen en wolken.In Tibet laat Mark Hendriks een andere kant zien van het land dat we in het Westen kennen als ongerept, vreedzaam en spiritueel: een land waar corrupte monniken de dienst uitmaken en religieus extremisme en onderdrukking van de bevolking aan de orde van de dag zijn. In zijn prachtige, vloeiende stijl schetst hij een mystieke, maar harde wereld waar droom en werkelijkheid in elkaar overvloeien.

Wil je het boek lezen?Tibet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mark Hendriks. Lezen Tibet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN