Standaard Turks

Standaard Turks - K. Turkmen | Tiliboo-afrobeat.com

...ndaard herdenkt de coronadoden. in memoriam Nu de curve is afgevlakt en het tempo waarin we de verliezen tellen afneemt, wil De Standaard stilstaan en de doden bij hun naam noemen ... Standaard Nederlands-Turks woordenboek ... ... . eigennamen Wim Smidt 16.A. © De Taalunie 2015, alle rechten voorbehouden. Suggesties of vragen? Stuur een e-mail naar [email protected] Meer weten over taal? Kijk op ... De Amerikaanse president Donald Trump zal de importheffingen op Turks staal verdubbelen, van 25 naar 50 procent, en zet de handelsgesprekken met Ankara sto... Lees alle nieuws, commentaar en fotoreportages over Turkije op de nieuwssite van De Standaard. Het Turkse le ... Turks - De Dagelijkse Standaard ... ... Lees alle nieuws, commentaar en fotoreportages over Turkije op de nieuwssite van De Standaard. Het Turkse le...

INFORMATIE

AUTEUR
K. Turkmen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Standaard Turks.pdf

OMSCHRIJVING

De contacten tussen verschillende landen en volkeren op de wereld zijn de laatste kwarteeuw in een stroomversnelling gekomen. Dank zij de televisie kijken wij vanuit onze leunstoel bij bewoners van de hele wereld op tafel en het vliegtuig brengt ons in een paar uur naar verre en vreemde landen. Deze verruiming van de horizon bracht ook van heinde en ver buitenlanders naar ons land. Daaronder vormden de Turken een van de grootste groepen. De verruiming van onze horizon verklaart waarom steeds meer mensen in ons land zich toeleggen op talen die vroeger als exotisch te boek stonden. Nu is het juist voor talen die niet met het Nederlands verwant zijn en dus voor ons moeilijker te leren, van groot belang dat er goede eerboeken op de mar zijn. Gezien de afwijkende structuur van het Turks is een systematische bestudering van de grammatica voor een goede beheersing van deze taal een onmisbaar fundament. De grammatica die wij uitbrengen, biedt een algemeen overzicht van het Turks zoals dat zich na de taalhervorming van Atatürk in Turkije als standaardtaal van het dagelijks leven ontwikkeld heeft. Door het groot aantal oefeningen, die achterin het boek zijn opgenomen, met de daarbij behorende woordenlijst, heeft deze grammatica in de eerste plaats de bedoeling als leerboek dienst te doen. Daarnaast is het als grammaticaal naslagwerk te beschouwen.

Wil je het boek lezen?Standaard Turks in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur K. Turkmen. Lezen Standaard Turks Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN