Mierlose Pit

Mierlose Pit - Laurens van Lieshout | Tiliboo-afrobeat.com

...se Pit Laurens Van Lieshout • Boek • paperback ... Voedingswaarde Kersen per 100 gram. ... . Samenvatting . Er is veel onzin geschreven over projectmanagement. Veel literatuur is 'oude wijn in nieuwe vaten'. Laurens van Lieshout (1952) heeft zijn meer dan veertigjarige praktijkervaring op dit gebied gedeeld. Mierlose Pit (Paperback). Er is veel onzin geschreven over projectmanagement. Veel literatuur is "oude wijn in nieuwe vaten'. Laurens van Lieshout... 'Mierlose Pit, No-nonsense projectmanagement' ... Alle uitslagen - Mierlose Dorpsquiz ... ... 'Mierlose Pit, No-nonsense projectmanagement' door Laurens Van Lieshout - Onze prijs: €25,00 - Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Mierlose TV. E...

INFORMATIE

AUTEUR
Laurens van Lieshout
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Mierlose Pit.pdf

OMSCHRIJVING

Er is veel onzin geschreven over projectmanagement. Veel literatuur is "oude wijn in nieuwe vaten'. Laurens van Lieshout (1952) heeft zijn meer dan veertigjarige praktijkervaring op dit gebied gedeeld. Het is een beknopt no-nonsense naslagwerk geworden. Tips en onderwerpen die betrekking hebben op alle voorkomende projectfases. Van het voorbereiden van een project tot en met het ontbinden van een projectteam. Elk onderwerp begingt met een korte definitie waarna vervolgens een aantal "een-punts-lessen' worden verwoord. Tevens worden veel voorkomende valkuilen benoemd. Om de boodschap beter over te brengen is elke onderwerp voorzien van een figuur en van een aantal praktische tips. De auteur beschrijft op een onorthodoxe luchtige manier hoe projecten effectief te leiden zijn. Tevens prikkelt de stof tot nadenken en discussie. Met dat laatste is zijn bedoeling bereikt. Het succesvol leiden van projecten is leuk. En met de hier gegeven praktische tips wordt het nog leuker.

Wil je het boek lezen?Mierlose Pit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Laurens van Lieshout. Lezen Mierlose Pit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN