Koper & Brons

Koper & Brons - Onno ter Kuile | Tiliboo-afrobeat.com

...ns is een legering van koper en tin.Het tingehalte kan variëren van ca ... Koper Brons | Gizom ... . 10 tot 30%. De legering heeft een roodachtige tot gelige kleur, afhankelijk van het tingehalte. De periode in de geschiedenis waarin de mensheid op grote schaal gebruikmaakte van voorwerpen gemaakt van brons, heet traditioneel de bronstijd.Brons is het eerste metaal (op enkele eerdere voorwerpen van koper uit het ... Brons Als een koperlegering meer dan 60% koper bevat en zink is geen hoofdlegeringselement dan noemt men die legering brons. Typisch brons zijn de legeringen op koper-tin basis. Kenmerkend voor ... Antiek Brons en Koper Te Koop | 2dehands ... . Typisch brons zijn de legeringen op koper-tin basis. Kenmerkend voor brons is de slijtvastheid, de glijeigenschappen en zijn weerstand tegen corrosie, het heeft de grootste corrosiebestendigheid van de koperlegeringen. Koop en Verkoop Antiek Koper en Zilver op Marktplaats. Scha...

INFORMATIE

AUTEUR
Onno ter Kuile
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
Koper & Brons.pdf

OMSCHRIJVING

Koper & Brons is een catalogus die het Rijksmuseum heeft uitgegeven over zijn collectie koperen en bronzen voorwerpen. Een deel ervan was destijds in de vaste collectie opgenomen. Koper & Brons is en van de zeer weinige publicaties op dit terrein.

Wil je het boek lezen?Koper & Brons in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onno ter Kuile. Lezen Koper & Brons Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN