Je zintuigen als inspiratie

Je zintuigen als inspiratie - Jofke van Loon | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij Je zintuigen als inspiratie (luisterboek) Het is een erg leuk en toegankelijk boek om je eigen creativiteit te ontdekken ... Ontwerp een werkelijk bizarre alien voor je fantasyverhaal ... ... . Het is heel prettig om jezelf eens uit te dagen door bewuster om te gaan met je zintuigen. Je zult je jezelf verrassen! Ook voor activiteitenbegeleiders in de zorg is dit een echte aanrader. Je zintuigen als inspiratie. 79 likes · 1 talking about this. Wil jij meer ontwikkelen en creëren vanuit je intuïtie en je zintuigen en minder vanuit je... Je zintuigen als inspiratie. een zoektocht naar kunstzinnige vorming en communicatie. Onze maatschappij is steeds meer visue ... Je zintuigen als inspiratie - kimbols.be ... ... Je zintuigen als inspiratie. een zoektocht naar kunstzinnige vorming en communicatie. Onze maatschappij is steeds meer visueel ingesteld, maar kijken we wel alleen met onze ogen? We horen, voelen, ruiken, proeven en beleven onbewust veel meer dan we in de gaten hebben. Meld je aan voor dit inspirerende jaarprogramma voor €87,...

INFORMATIE

AUTEUR
Jofke van Loon
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Je zintuigen als inspiratie.pdf

OMSCHRIJVING

Onze maatschappij is steeds meer visueel ingesteld, maar kijken we wel alleen met onze ogen? We horen, voelen, ruiken, proeven en beleven onbewust veel meer dan we in de gaten hebben. Het is tijd dat we bewuster om leren gaan met deze informatie. Inspiratie krijgen en mogelijkheden zien, die ons helpen onze ideeën vorm te geven. Met dit boek als handleiding ontdek je dat nieuwsgierigheid, onervarenheid of een (lichamelijke) beperking juist tot nieuwe inzichten kan leiden!De filosofie van kunstenares Jofke van Loon wordt geïllustreerd met foto's, tips, uitdagende opdrachten, kleurrijke illustraties en voorbeelden van 20 kunstenaars en artiesten, die op originele wijze met de zintuigen werken. Achterin het boek bevindt zich een index waarin de contactgegevens van de kunstenaars staan, zodat je bijvoorbeeld een ontmoeting, excursie, workshop of lezing met hen kunt vastleggen.De praktijk heeft geleerd, dat werken aan de hand van Jofkes werkwijze meer kwaliteit van leven brengt. Nog een mooie bijkomstigheid blijkt dat gebruikers zelf creatief worden in het zien van nieuwe mogelijkheden, wat de zelfredzaamheid verhoogt en competentiebevorderlijk werkt.Denk je dat kunstzinnige vorming voor jou niet is weg gelegd? Dit boek bewijst het tegendeel.Jofke ziet geen drempels, maar uitdagingen. Jouw situatie en belevingswereld is uniek, waardoor je je onderscheidt van anderen. Het maakt je bijzonder. Ga met dit boek op zoek en ontdek waarom jíj uniek bent en hoe je daar een vorm aan kunt geven.Deze uitgave betreft een audioboek.

Wil je het boek lezen?Je zintuigen als inspiratie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jofke van Loon. Lezen Je zintuigen als inspiratie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN