Inkomstenbelasting / studenteneditie 2011 - 2012

Inkomstenbelasting / studenteneditie 2011 - 2012 - P.H.J. Essers | Tiliboo-afrobeat.com

...teneditie Cursus Belastingrecht Inkomstenbelasting geeft je een leesbare toelichting op de Wet Inkomstenbelasting 2001, voorzien van wetgeving, beleid, jurisprudentie en vakliteratuur ... Software-update: Belastingdienst Aangifteprogramma 2012 ... ... . Uiteraard is alles geheel geactualiseerd naar de laatste wet- en regelgeving. Zo vind je in deze studenteneditie ook de actuele stand van zaken over winstbegrip, de eigenwoningregeling, aanmerkelijk belang ... Bestel Studenteneditie Cursus Belastingrecht Inkomstenbelasting 2020-2021 met ISBN/EAN 9789013157963 snel en eenvoudig. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres. Inkomst ... Inkomstenbelasting / studenteneditie 2011 - 2012 ... . Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres. Inkomstenbelasting / 2012/201...

INFORMATIE

AUTEUR
P.H.J. Essers
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Inkomstenbelasting / studenteneditie 2011 - 2012.pdf

OMSCHRIJVING

De studentenedities Cursus Belastingrecht zijn verkorte uitgaven van de al ruim 40 jaar bekende losbladige uitgave "Cursus Belastingrecht". Ze zijn speciaal gemaakt voor het universitaire fiscale onderwijs en andere vergelijkbare opleidingen. Dankzij de uitgewerkte voorbeelden en de hoge actualiteitswaarde zijn de boeken ook zeer bruikbaar als handreiking voor de praktijk.Uniek aan de Cursus Belastingrecht is dat de uitgave de stof systematisch in plaats van artikelsgewijs behandelt. U krijgt hierdoor een beter inzicht in de structuur van de fiscale wetgeving. Uiteraard komen ook de belangrijkste jurisprudentie en opvattingen in de literatuur aan bod.In deze "Studenteneditie Inkomstenbelasting" is het onderdeel Inkomstenbelasting uit de losbladige uitgave "Cursus Belastingrecht", speciaal bewerkt voor het fiscale onderwijs. De lezer krijgt hierdoor op een logische en gestructureerde manier toegang tot alle aspecten van de Inkomstenbelasting.

Wil je het boek lezen?Inkomstenbelasting / studenteneditie 2011 - 2012 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P.H.J. Essers. Lezen Inkomstenbelasting / studenteneditie 2011 - 2012 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN