De prijs van het succes

De prijs van het succes - Olga van der Meer | Tiliboo-afrobeat.com

...js van het succes (Hardcover). De negentienjarige Maxine trouwt halsoverkop met haar dertigjarige vriend Tim als blijkt dat ze zwanger is ... Boek: De prijs van het succes - Geschreven door Olga van ... ... . Haar... Bestel De prijs van het succes van Olga van der Meer. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De prijs van het succes; Hoe automatiseerder Baan de gunst van de beleggers verloor. De scherpe koersval van de aandelen Baan eerder deze week kwam niet zo maar uit de lucht vallen. PSV-directeur Toon Gerbrands presenteert volgende maand een nieuw boek. In de novelle 'De prijs van succes' gaat hij op zoek naar de pr ... De prijs van succes - Management Impact ... . PSV-directeur Toon Gerbrands presenteert volgende maand een nieuw boek. In de novelle 'De prijs van succes' gaat hij op zoek naar de prijs die topsporters betalen om hun overwinningen en kampioenschappen te behalen. Succes kent een prijs. Op het podium klimmen, gaat gepaard met hormonale wi...

INFORMATIE

AUTEUR
Olga van der Meer
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De prijs van het succes.pdf

OMSCHRIJVING

De negentienjarige Maxine trouwt halsoverkop met haar dertigjarige vriend Tim als blijkt dat ze zwanger is. Haar leven verandert daarna drastisch. Van een opgewekte, wat gemakzuchtige jonge meid transformeert ze in een tobberige jonge vrouw die het gevoel heeft dat ze geen kant meer op kan. Eenmaal getrouwd blijkt Tim niet de man te zijn die ze voor hun huwelijk in hem heeft gezien. Dat komt pas goed tot uiting als ze succes begint te krijgen in de televisiewereld. Langzamerhand wordt ze al bekender, met alle gevolgen van dien. Tim heeft daar grote moeite mee en probeert alles om haar in te laten zien dat ze verkeerde keuzes maakt. Maar juist daardoor gooit Maxine haar kop in de wind en gaat ze nog fanatieker aan haar carrière werken. Hun karakters, wensen en verwachtingen van het leven, blijken absoluut niet bij elkaar te passen, waardoor hun huwelijk in zwaar weer terechtkomt.

Wil je het boek lezen?De prijs van het succes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Olga van der Meer. Lezen De prijs van het succes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN