De 25 dagen van Vlaanderen (2 delen)

De 25 dagen van Vlaanderen (2 delen) - Auteur Onbekend | Tiliboo-afrobeat.com

...dagen van Vlaanderen (2 delen) (Hardcover) ... De warmste vakantieplek van Vlaanderen, met kersvers AB ... ... . De 25 dagen van Vlaanderen neemt u mee op een fascinerende reis door de tijd. U bent getuige van 25... De 25 dagen van Vlaanderen direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De 25 is een archiefprogramma van productiehuis Dedsit dat sinds 2015 wordt uitgezonden op VTM.Elke aflevering bevat een thematisch overzicht van 25 opmerkelijke tv-fragmenten uit het VTM-archief. Tijdens de eerste drie seizoenen werden ... Eerste tropische dag in deel van Zeeland, maar hittegolf ... ... . Tijdens de eerste drie seizoenen werden de fragmenten van grappig commentaar voorzien door Ivan Pecnik. Vanaf seizoen 4 is de commentaarstem van Q-dj Vincent Fierens. Het graafschap Vlaanderen (Frans: Comté de Flandre of Comté de Flandres) is een historisch gebied dat aanvankelijk deel uitmaakte van West-Francië en vanaf 1464 van de (zuid...

INFORMATIE

AUTEUR
Auteur Onbekend
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De 25 dagen van Vlaanderen (2 delen).pdf

OMSCHRIJVING

De 25 dagen van Vlaanderen neemt u mee op een fascinerende reis door de tijd. U bent getuige van 25 beslissende momenten uit onze vaderlandse geschiedenis, te beginnen bij de opstand van Ambiorix tegen Caesar, met als voorlopig eindpunt de opening van het Vlaams Parlement. Het Vlaamse volk is ontstaan uit verschillende bevolkingsgroepen, met een eigen identiteit, een eigen naam en een eigen geschiedenis. In het meeslepende verhaal over de wording van Vlaanderen maakt u kennis met de vele vaderen die aan de doopvont van Vlaanderen hebben gestaan.De ruggengraat van deze imposante serie wordt gevormd door 25 historische dagen die een belangrijke rol hebben gespeeld in de ontwikkeling van Vlaanderen. In de bredere context van de serie krijgen deze dagen een bijzondere betekenis. Elk van de 25 delen bevat een uitvoerige, meeslepende verhandeling over de tijd waarin die historische dag geworteld was. Deze komt daarmee in een breed en begrijpelijk perspectief te staan. Tezamen vormen de afleveringen een aaneensluitende geschiedenis van Vlaanderen.In elke aflevering maakt u kennis met een bevolkingsgroep die een opvallende rol speelde in de betreffende periode. Bij de Blijde Inkomst van 1356 zijn dat bijvoorbeeld de stadsbestuurders en bij Leopold en Kongo zijn het de kolonialen. Aan de hand van de soms herkenbare ervaringen van deze hoofdpersonen verplaatst u zich in de belevingswereld van uw voorvaderen. Op verschillende plaatsen in Vlaanderen zijn nog steeds de sporen te vinden van de eerste Vlamingen en hun activiteiten. De 25 dagen van Vlaanderen neemt u mee naar verschillende historische locaties en toont u aan de hand van overzichtelijke kaarten waar het allemaal plaatsvond.

Wil je het boek lezen?De 25 dagen van Vlaanderen (2 delen) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Auteur Onbekend. Lezen De 25 dagen van Vlaanderen (2 delen) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN