Marktonderzoek (luisterboek)

Marktonderzoek (luisterboek) - Icsb | Tiliboo-afrobeat.com

...nderzoek (luisterboek). De afgelopen jaren is het marktonderzoeklandschap behoorlijk veranderd ... Kwalitatief marktonderzoek - Uta Meier | luisterboeken ... ... . Met de opkomst van onderzoek via internet en... 'Marktonderzoek' door ICSB, Rob Beltman, Yousri Mandour - Onze prijs: €23,95 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Marktonderzoek (luisterboek) (eBook) Icsb is een geweldige auteur. Download en lees het boek Marktonderzoek (luisterboek) op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Marktonderzoek (luisterboek) in PDF, ePUB, MOBI. De afgelopen jare ... Managementboeken over marktonderzoek kopen? Kijk snel ... ... .nl. Helemaal vrij. U vindt Marktonderzoek (luisterboek) in PDF, ePUB, MOBI. De afgelopen jaren is het marktonderzoeklandschap behoorlijk veranderd. Managementboeken over marktonderzoek lezen? Boeken over marktonderzoek koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal ...

INFORMATIE

AUTEUR
Icsb
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Marktonderzoek (luisterboek).pdf

OMSCHRIJVING

De afgelopen jaren is het marktonderzoeklandschap behoorlijk veranderd. Met de opkomst van onderzoek via internet en online panels is zelf onderzoek uitzetten veel eenvoudiger geworden. Toch ligt de toegevoegde waarde van marktonderzoek heviger onder vuur dan ooit. Zo lijkt de Nederlandse bevolking compleet onderzoeksmoe. En ook de kwaliteit van de onderzoeksuitkomsten laat nogal eens te wensen over, omdat deze vaak niet goed aansluit bij de realiteit. Maar waar loopt nu precies de trein uit het spoor in het onderzoekproces?. In deze aflevering van De Marketingbox loodsen we u door alle fasen van het marktonderzoekproces. We beginnen bij een scherpe formulering van uw onderzoeksvragen en -doelstellingen. Wat mag u verwachten van de uitkomsten? Welke onderzoeksmethoden en -kanalen staan u ter beschikking en hoe maakt u een goede keuze, afhankelijk van uw specifieke situatie? Vervolgens zoomen we in op de mogelijkheden binnen datacollectie, analyse van de resultaten, en effectieve vormen van rapportage.. In deze aflevering wordt speciale aandacht besteed aan technieken om meer inzicht te krijgen in een juiste prijsstelling voor uw producten en/of diensten. En aan technieken om de latente behoeften van uw doelgroep boven tafel te krijgen, zodat de mogelijkheden voor productontwikkeling en innovaties zichtbaar worden.. Na beluistering van deze aflevering kent u alle "insouts" van marktonderzoek, zodat u niet alleen onderzoek kunt initieren maar ook een volwassen gesprekspartner bent voor specialistische uitvoerders.. De auteurs van deze aflevering zijn Rob Beltman en Yousri Mandour.Deze uitgave betreft een audioboek.

Wil je het boek lezen?Marktonderzoek (luisterboek) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Icsb. Lezen Marktonderzoek (luisterboek) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN