Fiona's keus

Fiona's keus - Olga van der Meer | Tiliboo-afrobeat.com

...s keus, grote letter uitgave' door Olga van der Meer - Onze prijs: €25,00 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending ... De twijfel voorbij: bevat de delen, band voor het leven ... ... . Beschrijving. De geboorte van een dochtertje met het syndroom van Down brengt grote spanningen in een huwelijk. Fiona's keus. In de roman Fiona s keus wordt de geboorte van haar dochter Tessa het breekpunt in haar huwelijk met Perry. Tessa blijkt een Down-kindje en daar kan Perry niet mee omgaan. Hij stelt haar voor de keuze, maar Fiona aarzelt geen moment en doet wat haar hart haar ingeeft, met alle gevolgen van dien! Het boek Fiona ... 9789036435208 | Fiona's keus Grote Letter Bibliotheek ... ... . Hij stelt haar voor de keuze, maar Fiona aarzelt geen moment en doet wat haar hart haar ingeeft, met alle gevolgen van dien! Het boek Fiona's keus, geschreven door Olga ...

INFORMATIE

AUTEUR
Olga van der Meer
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Fiona's keus.pdf

OMSCHRIJVING

Fiona is getrouwd en is moeder van een tweeling in de tienerleeftijd. Als ze onverwacht zwanger raakt, weigert ze een onderzoek te laten doen. Ze krijgt een dochtertje, Tessa, dat aan het syndroom van Down lijdt. Haar man accepteert het kind niet en het huwelijk loopt uit op een scheiding. Terwijl Fiona al haar aandacht geeft aan Tessa, heeft ze geen oog voor de andere kinderen. Pas als die beiden in de problemen raken, beseft Fiona dat ze hen eigenlijk verwaarloosd heeft. Met de hulp van een journalist probeert ze haar leven weer op te bouwen. Maar ze durft zich niet volledig aan de man over te geven uit angst weer verlaten te worden.

Wil je het boek lezen?Fiona's keus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Olga van der Meer. Lezen Fiona's keus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN