Meer met minder

Meer met minder - Cyriel Kortleven | Tiliboo-afrobeat.com

...t Minder wil dit bereiken door de drempels voor energiebesparing weg te nemen en energiebesparing gemakkelijk en aantrekkelijk te maken ... 10 tips om meer te verkopen met minder retouren | Duitsemarkt ... . De twee pijlers in de aanpak zijn dan ook: informatieverstrekking en hulp bij de uitvoering. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en geef ik tips over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, voor een rijker, vrijer en gelukkiger leven. Wil je die tips in de praktijk brengen? Dat kan via mijn online cursusplatform Money Mind Academy! Volg me op: Facebook. Twitter. Ins ... MEER met minder - Startpagina | Facebook ... . Wil je die tips in de praktijk brengen? Dat kan via mijn online cursusplatform Money Mind Academy! Volg me op: Facebook. Twitter. Instagram. Vul je woonplaats in en check welke subsidies en leningen jij kunt krijgen voor energiebesparing. Meer geld, minder stress is gestopt. De trouwe lezer heeft het natuurlijk allang gemerkt: Meer geld, minder stress is gestopt. L...

INFORMATIE

AUTEUR
Cyriel Kortleven
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Meer met minder.pdf

OMSCHRIJVING

Meer met minder 1e druk is een boek van Cyriel Kortleven uitgegeven bij Lannoo Campus. ISBN 9789401419574 Weg met keuzestress: minder is meer voor jouw bedrijf! Minder middelen. Minder inspanning. Meer succes. Vandaag worden we geconfronteerd met een overvloed aan producten, diensten, technologie├źn en informatie. Bij Starbucks hebben we keuze uit 87.000 verschillende combinaties. Per minuut kan je 600 nieuwe YouTube-filmpjes bekijken. Maar soms zorgt zoveel keuze net voor stress, angst en zelfs depressie - zowel op individueel vlak als binnen organisaties. Meer met minder biedt je een alternatief: een filosofie voor bedrijven die meer willen bereiken met minder inspanning. Laat je inspireren door verhalen van verschillende organisaties die de Meer met minder-filosofie succesvol hebben toegepast. Het boek is gebaseerd op vier pijlers: - Waarom meer te veel is - Start met stoppen - Vereenvoudig - Loslaten Een prachtige vormgeving, korte inspirerende verhalen en praktische tips maken dit een zeer uniek boek. Geniet van de inspiratie.

Wil je het boek lezen?Meer met minder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cyriel Kortleven. Lezen Meer met minder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN