Gestuurde Verandering

Gestuurde Verandering - C. W. Aakster | Tiliboo-afrobeat.com

...rde verandering' door Cor Hollander - Onze prijs: €9,95 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Gestuurde Verandering 1e druk is een boek van C ... Veranderen! Top down of Bottom up? - Personal & Business ... ... . W. Aakster uitgegeven bij Gorcum B.V., Koninklijke van. ISBN 9789023242666 In een veranderende omgeving moeten organisaties en individuen zich permanent aanpassen. Maar de monodisciplinaire instrumenten om veranderingsprocessen voor te bereiden en te begeleiden blijken ontoereikend. Gestuurde Verandering 1e druk is een boek van C. W. Aakster uitgegeven bij Gorcum B.V., Koninklijke van. ISBN 9789023242666 In een veranderende omgeving ... PDF Beademing - IC verpleegkundige ... . Gestuurde Verandering 1e druk is een boek van C. W. Aakster uitgegeven bij Gorcum B.V., Koninklijke van. ISBN 9789023242666 In een veranderende omgeving moeten organisaties en individuen zich permanent aanpassen. Maar de monodisciplinaire instrumenten om veranderingsprocessen voor te bereiden en te begeleiden blijken ontoereikend. Koop Gestuu...

INFORMATIE

AUTEUR
C. W. Aakster
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Gestuurde Verandering.pdf

OMSCHRIJVING

Gestuurde Verandering 1e druk is een boek van C. W. Aakster uitgegeven bij Gorcum B.V., Koninklijke van. ISBN 9789023242666 In een veranderende omgeving moeten organisaties en individuen zich permanent aanpassen. Maar de monodisciplinaire instrumenten om veranderingsprocessen voor te bereiden en te begeleiden blijken ontoereikend. Simpele oorzaak-gevolg-redeneringen zijn te smal. Chaos en onzekerheid zijn veelal het gevolg.Aakster is gewend te opereren op het grensvlak van meerdere disciplines. Hij laat ons zien wat we kunnen leren van de sociologie, de psychologie, de geneeskunde, de biologie, de thermo-dynamica en andere gebieden van wetenschap. We moeten uitgaan van krachtenvelden die in de tijd met elkaar verstrengeld raken en gezamenlijk series van geschakelde effecten produceren. Kritische analyse van deze krachten levert de kennis en het inzicht om veranderingsprocessen beter te programmeren en in de hand te houden.

Wil je het boek lezen?Gestuurde Verandering in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C. W. Aakster. Lezen Gestuurde Verandering Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN