Woordenschat voor Surinamers

Woordenschat voor Surinamers - Nizaar Makdoembaks | Tiliboo-afrobeat.com

...nschat voor Surinamers (Paperback). Daar sta je dan ... Nederlandse woordenschat bruikbaar verklaard! | ANP Pers ... ... . In een vreemd land. Onbekend met gewoonten en cultuur, en onwetend van de taal. Terwijl... Woordenschat voor Surinamers …En voor Nederlanders die een woordenschatprobleem hebben … door Welmoed Ventura. De samensteller van de woordenlijst Woordenschat voor Surinamers, arts-onderzoeker Nizaar Makdoembaks, heeft woorden die hij vreemd vond bij zijn 'taalconfrontatie' met het Europese Nederlands verzameld om zijn vocabulaire te verrijken. Woordenschat voor Surinamers (Nizaar Makdoembaks) ... Bureau ISBN - Woordenschat voor Surinamers ... . Woordenschat voor Surinamers (Nizaar Makdoembaks) ISBN: 9789076286228 - Daar sta je dan. In een vreemd land. Onbekend met gewoonten en cultuur, en onwetend… Bestel Woordenschat voor Surinamers van Nizaar Makdoembaks. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Woordenschat voor Surinamers op boeken...

INFORMATIE

AUTEUR
Nizaar Makdoembaks
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Woordenschat voor Surinamers.pdf

OMSCHRIJVING

Daar sta je dan. In een vreemd land. Onbekend met gewoonten en cultuur, en onwetend van de taal. Terwijl 'taal' toch het eerste medium is om in contact te komen met medemensen. Het overkwam Nizaar Makdoembaks toen hij vanuit Suriname naar Nederland kwam. In de afgelopen decennia verzamelde hij woorden die hem 'vreemd' of 'opmerkelijk' voorkwamen. Die woorden plaatste hij in de context van zinnen waardoor de betekenis van die woorden vrijwel meteen duidelijk is. En meteen toepasbaar. Die schat aan woorden bundelt hij nu in een rijk 'woordenschatboek', bedoeld voor Surinamers die - net als de auteur zelf - vol verwondering en verbazing dit land betreden. Het is een boeiende gids door die rare maar rijke taal die het Nederlands nu eenmaal is. Daarbij schuwt de auteur de humor niet. Daarvan getuigt dit voorbeeld: "winterkost: Hollandse ... is het nieuwe fastfood." Een praktische en leerzame hulp in het dagelijkse leven!Nizaar Makdoembaks is arts-onderzoeker.

Wil je het boek lezen?Woordenschat voor Surinamers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nizaar Makdoembaks. Lezen Woordenschat voor Surinamers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN