Rotterdam

Rotterdam - C.J. van Gent | Tiliboo-afrobeat.com

...le website van gemeente Rotterdam. Hier vindt u alle informatie, nieuwsberichten en dienstverlening van gemeente Rotterdam ... Rotterdam | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl ... . Rotterdam ( uitspraak (info / uitleg)) is een havenstad in het westen van Nederland, in de provincie Zuid-Holland.Met 581.750 inwoners (1 januari 2019) is het de op een na grootste stad van Nederland, na Amsterdam.De metropoolregio Rotterdam Den Haag telt meer dan 2,3 miljoen inwoners.. Rotterdam dankt zijn naam aan een dam in de rivier de Rotte.De stad ligt aan de Nieuwe Maas, een van de ... Rotterdam We ... Nieuws - Rijnmond ... .. Rotterdam dankt zijn naam aan een dam in de rivier de Rotte.De stad ligt aan de Nieuwe Maas, een van de ... Rotterdam Welcome Card . Met deze City Card ontvang je korting op de entree bij de beste Rotterdamse attracties en musea en korting op eten & drinken. En daar bovenop reis je 1, 2 of 3 aaneengesloten dagen onbeperkt met bus, tram of metro van stadsv...

INFORMATIE

AUTEUR
C.J. van Gent
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Rotterdam.pdf

OMSCHRIJVING

Jarenlang gold Rotterdam als de stad van opbouw met het imago van een werkstad waar weinig tot niets te beleven viel. Pas na het millennium kwam hier verandering in en onderging de stad een metamorfose die haar tot de bruisende havenstad van nu maakte. Zo werden de afgelopen tien jaar tal van grote en gedurfde evenementen gehouden. Sommige eenmalig, andere jaarlijks terugkerend. Met elkaar trekken deze evenementen honderdduizenden bezoekers. In dit boek, wordt een beeld geschetst van de grootste en meest tot de verbeelding sprekende evenementen door de jaren heen. Het is een kleurrijk document met een nostalgische terugblik op de mooiste momenten die Rotterdam te bieden had.

Wil je het boek lezen?Rotterdam in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C.J. van Gent. Lezen Rotterdam Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN