Professor stratus

Professor stratus - Guy Counhaye | Tiliboo-afrobeat.com

...r Stratus is een Belgische stripreeks die begonnen is in 1990 met Guy Counhaye als schrijver en tekenaar ... Lombard 26x sc - o.a. Ed en Ad, Niky, Professor Stratus ... ... . Albums. Alle albums zijn getekend en geschreven door Guy Counhaye. Nummer Titel Uitgever 1: Het graf in de sneeuw: Le Lombard: 2: De varende vesting: Le Lombard 3: De duivels ... Professor stratus (Hardcover). Tekenaar Guy Counhaye werkte tijdens zijn actieve carri?re zowel aan strips als aan kinderboekenen houdt zich dezer dagen... Strip van " Professor Stratus " nr.2 " De varende vesting " van Counhaye , uitgebracht door LOMBARD ... Professor stratus - de varende vesting - 1e druk ... ... Strip van " Professor Stratus " nr.2 " De varende vesting " van Counhaye , uitgebracht door LOMBARD 1993 . Professor stratus is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Professor stratus PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken v...

INFORMATIE

AUTEUR
Guy Counhaye
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Professor stratus.pdf

OMSCHRIJVING

Tekenaar Guy Counhaye werkte tijdens zijn actieve carri?re zowel aan strips als aan kinderboekenen houdt zich dezer dagen voornamelijk bezig met het schilderen van expressionistische kunstwerkjes.In het begin van de jaren zeventig werkte hij voor Robbedoes, maar op zijn doorbraakwas het wachten tot 1989 toen enkele kortverhalen van PROFESSOR STRATUS eerst in Kuifje en daarnain album verschenen.1880, ergens in de Golf van Tonkin, doorklieft de ?Zephyr?, de nieuwste uitvinding van PROFESSORSTRATUS, de golven van de Zuid-Chinese Zee. Een reddingssloep, met aan boord een jongedame,doet de professor en zijn vrienden in een spannend avontuur be-landen, met als inzet het hoofdvan een verschrikkelijk zeecreatuur dat de dood van vele zeelieden op zijn geweten heeft.

Wil je het boek lezen?Professor stratus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Guy Counhaye. Lezen Professor stratus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN