Eeuwige oorlog: 002

Eeuwige oorlog: 002 - Marvano | Tiliboo-afrobeat.com

...chreven bij Eeuwige oorlog: 001. Een fantastisch geschreven en getekend verhaal, de vergelijking met de oorlog in vietnam is sterk aanwezig, maar in een futoristische uitvoering, ik heb mijn exemplaar al in mijn bezit sinds 1989, ik was toen 10 en begreep het boek/verhaal nog niet helemaal ... De eeuwige oorlog | Reigers.jouwweb.nl ... . Eeuwige oorlog: 003 (Losbladig). "Het destructieve genie van de mens. Uit een ruimteschip dat zweeft in het eindeloze blauw van het universum, druipen... De eeuwige oorlog Irak 2003. Op Firdos Square wankelt het standbeeld van de dictator Saddam Hoessein. Wanneer het uiteindelijk tegen de grond gaat, juicht het volk. Het zijn iconische beelden die in ieders geheugen zijn gegrift. Maar de ... De eeuwige oorlog Afghanistan 11 september 20 ... bol.com | Eeuwige oorlog: 003, Marvano | 9789031413256 ... ... ... De eeuwige oorlog Irak 2003. Op Firdos Square wankelt het standbeeld van de dictator Saddam Hoessein. Wanneer het uiteindelijk tegen de grond gaat, juicht het volk. Het zijn iconische beelden die in ieders geheugen zijn gegrift. Maar de ... De eeuwige oorlog Afghanistan 11 september 2001. Twee vliegtuigen boren zich ...

INFORMATIE

AUTEUR
Marvano
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
Eeuwige oorlog: 002.pdf

OMSCHRIJVING

"Het destructieve genie van de mens.Uit een ruimteschip dat zweeft in het eindeloze blauw van het universum, druipen thermonucleaire tentakels. Of iets dergelijks. Dodelijke dingen, zoveel is zeker. De trots van het destructieve genie van de mens. Tot dan toe heeft niemand de Tauranen ooit gezien. Niemand heeft er een flauw vermoeden van hoe ze eruitzien of wat hun intenties zijn. Maar een raket, afkomstig van de aarde, wordt vernietigd door buitenaardse vijanden. Dat is tenminste wat op televisie wordt beweerd. Onmiddellijk beslissen politici en generaals dat de vijand meteen en definitief moet worden uitgeschakeld. Soldaten worden opgeroepen en er wordt een elite-expeditiekorps gevormd. Daar maakt ook Marygay Potter deel van uit. Vandaag, nu zij dat stelletje ongeregeld de rug heeft toegekeerd, herinnert zij zich de voorspelling van de oude Einstein: ""Ik weet niet welke wapens zullen worden gebruikt tijdens de Derde Wereldoorlog, maar de overlevenden zullen de Vierde uitvechten met knotsen..."" Weet zij al dat de oorlog eeuwig is?"

Wil je het boek lezen?Eeuwige oorlog: 002 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marvano. Lezen Eeuwige oorlog: 002 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN