Wat als werken toch niet leuk was?

Wat als werken toch niet leuk was? - Nicolas Desmet | Tiliboo-afrobeat.com

...werken toch niet leuk was? schuurt soms behoorlijk ... Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken ... . Tijdens het lezen bekroop me het gevoel dat Desmet wel héél sterk gelooft in de zaligmakendheid van werk. Een leven buiten je baan is leuk en aardig, maar we leven toch vooral om te werken. Hij zegt dat niet letterlijk, maar het is wel wat ik hier en daar proef. Wat als werken toch niet leuk was? 1e druk is een boek van Nicolas Desmet uitgegeven bij Garant - Uitgevers N.V.. ISBN 9789044135473 De positieve psychologie h ... Wat als werken toch niet gaat? | UWV Perspectief ... .V.. ISBN 9789044135473 De positieve psychologie heeft zich in HR vertaald in een aantal trends zoals talentontwikkeling, participatie, zelfsturende teams, het nieuwe werken en werkbaar werk. Wat als werken toch niet leuk was? Paradox van de positieve psychologie in HR. ISBN: 9789044135473 Aantal Pagina's: 160 Status: Verschenen - bestelbaar - leverbaar Prijs: € 21.60 Uitgever : Garant Uitgevers nv: Print-versie Bestel Nu: ...

INFORMATIE

AUTEUR
Nicolas Desmet
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Wat als werken toch niet leuk was?.pdf

OMSCHRIJVING

Wat als werken toch niet leuk was? 1e druk is een boek van Nicolas Desmet uitgegeven bij Garant - Uitgevers N.V.. ISBN 9789044135473 De positieve psychologie heeft zich in HR vertaald in een aantal trends zoals talentontwikkeling, participatie, zelfsturende teams, het nieuwe werken en werkbaar werk. Begrippen en theorieën waarbij werknemers het gevoel krijgen dat werken altijd leuk moet zijn, dat het perfect kan aansluiten bij hun passie en hobby, dat ze alleen nog zullen doen wat ze graag doen, zelf zullen bepalen waar en wanneer ze het zullen doen en dat het in perfecte harmonie kan met hun privéleven.De realiteit is echter anders. En dan dreigt er gevaar. Als het enige wat we kennen welbehagen is, dan wordt het bijzonder moeilijk om een onbehaaglijke situatie te verdragen zoals we die onvermijdelijk zullen tegenkomen. Hiermee komen we tot een dreigende paradox in de wereld van HR.Het boek is aanvankelijk geen goednieuwsshow en een tegengewicht voor alle recente HR-boeken en -theorieën die vooral gebaseerd zijn op de positieve psychologie. Dit betekent niet dat we pessimistisch of conservatief moeten worden. Twee begrippen die zich wellicht zullen opdringen bij het lezen van dit boek en die vaak worden verward met realisme. Met dit boek wil de auteur de boodschap brengen dat we meer realisme aan de dag moeten leggen wanneer het gaat om het motiveren en ondersteunen van medewerkers, en dat we voldoende kritisch moeten blijven ten opzichte van de stortvloed aan hypes.Over de auteursNicolas Desmet is coördinator van en HR-consultant bij EPO2 vzw. Hij versterkt sociale ondernemingen op het vlak van HR door middel van training, advies en ondersteuning. Zijn ervaring in HR start in de reguliere economie en gaat via de sociale economie naar de socialprofitsector, zowel in de rol van HR-verantwoordelijke in een organisatie als in de rol van HR-consultant.

Wil je het boek lezen?Wat als werken toch niet leuk was? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicolas Desmet. Lezen Wat als werken toch niet leuk was? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN