Uit mijn hart voor jou

Uit mijn hart voor jou - Adrie van Wijk | Tiliboo-afrobeat.com

...t mijn hart voor jou' is een gedichtenbundel van de nieuwe Wageningse dichter Adrie van Wijk ... Jan Smit - Recht Uit M'n Hart songtekst | Songteksten.nl ... ... . De gedichten gaan over Vreugde, Liefde en Geluk, maar ook over Verdriet, Dood en Verwarring. Ook andere onderwerpen uit het leven komen aan bod. Voor jou heb ik mijn gedichten over het leven in dit boek samengebracht. Uit mijn hart voor jou - Adrie van Wijk - Voor jou heb ik mijn gedichten over het leven in dit boek samengebracht. De gedichten gaan over Vreugde, Liefde en Geluk, maar ook over Verdriet, Dood en Verwarrin ... Uit mijn hart voor jou en meer Gedichtenbundels! ... . De gedichten gaan over Vreugde, Liefde en Geluk, maar ook over Verdriet, Dood en Verwarring. Ook andere onderwerpen uit het leven komen aan bod. 'Uit mijn hart voor jou' is een gedichtenbundel van de nieuwe Wageningse dichter Adrie van Wijk. De gedichten gaan over Vreugde, Liefde en Geluk, maar ook over Verdriet, Dood en Verwarring. Ook andere onderwerpen uit het leven komen aan bod. Vo...

INFORMATIE

AUTEUR
Adrie van Wijk
DIMENSIE
3,8 MB
BESTANDSNAAM
Uit mijn hart voor jou.pdf

OMSCHRIJVING

'Uit mijn hart voor jou' is een gedichtenbundel van de nieuwe Wageningse dichter Adrie van Wijk.De gedichten gaan over Vreugde, Liefde en Geluk, maar ook over Verdriet, Dood en Verwarring. Ook andere onderwerpen uit het leven komen aan bod.Voor jou heb ik mijn gedichten over het leven in dit boek samengebracht. De gedichten gaan over Vreugde, Liefde en Geluk, maar ook over Verdriet, Dood en Verwarring. Ook andere onderwerpen uit het leven komen aan bod. Ik ben met `het dichten begonnen toen mijn moeder overleed, en heb in de loop der tijd aardig wat op papier gezet. Veel mensen om me heen vinden mijn poëzie zo mooi, dat menigeen me heeft aangeraden deze uit te geven. Ziehier het resultaat: 63 gedichten, rijmpjes en wijsheden voor jou, uit mijn hart!

Wil je het boek lezen?Uit mijn hart voor jou in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Adrie van Wijk. Lezen Uit mijn hart voor jou Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN