NGF Templates Verzamelbox

NGF Templates Verzamelbox - none | Tiliboo-afrobeat.com

...plates kunnen door club en baan op maat worden gemaakt: met een eigen tekst, eigen kleuren, eigen logo en eigen foto's ... NGF Templates - Complete box - Golfboeken.nl ... . Als verenigingen zelf niet over geschikt fotomateriaal beschikken, kan geput worden uit een bibliotheek met foto's. Clubdesigns is eenvoudig om mee te werken en is zo ingericht dat aanpassingen direct zichtbaar zijn. De serie met NGF Templates is een handig naslagwerk voor het uitvoeren van de verschillende slagen. Deze zijn allereerst bedoeld voor golfprofessionals om de communicatie met spelers te ondersteunen en daarnaast ook ... NGF Templates - Chip - Golfboeken.nl ... . Deze zijn allereerst bedoeld voor golfprofessionals om de communicatie met spelers te ondersteunen en daarnaast ook voor topspelers, Technische Commissies en overige begeleiders in de golfsport. De NGF bestaat niet zonder vrijwilligers, maar wordt in de basis o...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
NGF Templates Verzamelbox.pdf

OMSCHRIJVING

De serie met NGF Templates is een handig naslagwerk voor het uitvoeren van de verschillende slagen. Deze zijn allereerst bedoeld voor golfprofessionals om de communicatie met spelers te ondersteunen en daarnaast ook voor topspelers, Technische Commissies en overige begeleiders in de golfsport. Er zijn 6 verschillende boekjes: Swing, Finesse Swing, Chip, Bunker, Pitch en Putt. Deze box bevat alle boekjes in een luxe cassette.

Wil je het boek lezen?NGF Templates Verzamelbox in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen NGF Templates Verzamelbox Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN