Marc Mulders

Marc Mulders - H. van Os | Tiliboo-afrobeat.com

...lders is een Nederlandse schilder, aquarellist, fotograaf en glazenier ... Marc Mulders schildert tussen de bloemen dankzij mobiel ... ... . - Elke verfstreek dient immers zowel lucht als licht te bevatten. Marcus Martinus Maria (Marc) Mulders (Tilburg, 23 september 1958) is een Nederlandse schilder, aquarellist, fotograaf en glazenier. Biografie. Van 1978 tot 1983 doorliep Mulders de Academie voor Beeldende Kunsten Sint-Joost in Breda, waar hij les kreeg van Ad Willemen en Hans van ... Bekijk de profielen van mensen met de naam Mark Mulder. Word lid v ... Mark Mulder Profielen | Facebook ... ... Bekijk de profielen van mensen met de naam Mark Mulder. Word lid van Facebook om in contact te komen met Mark Mulder en anderen die je mogelijk kent.... Bekijk de meest recente kunst van Marc Mulders. Marc Mulders. ereburger Brabant.---"Evenals het kwaad is ook het goede...

INFORMATIE

AUTEUR
H. van Os
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Marc Mulders.pdf

OMSCHRIJVING

Met een inleiding van Henk van OsMarc Mulders is bij velen bekend met zijn kleurrijke werk met glas: hij maakte onder meer glas-in-lood-ramen ter gelegenheid van het 25-jarig regeringsjubileum van koningin Beatrix, maar ook voor Museum Catharijneconvent in Utrecht en de St. Jan kathedraal te Den Bosch. In 2008 werkte hij samen met Claudy Jongstra aan de prachtige installatie Mapping out Paradise, van vilt en glas. Maar het hart van al zijn activiteiten ligt bij het schilderen, het boetseren van bloemen met verf. Bij de tentoonstelling in Kasteel Huis Bergh te s-Heerenberg (april 2009), verschijnt deze overvloedig geïllustreerde en bloemrijke publicatie met recente bloemenschilderijen. Prof. dr. Henk van Os verzorgt de inleiding bij deze catalogus.

Wil je het boek lezen?Marc Mulders in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. van Os. Lezen Marc Mulders Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN