Dansmeisje uit mijn dorp

Dansmeisje uit mijn dorp - Ahmad Tohari | Tiliboo-afrobeat.com

...1980 publiceert Tohari ook romans. Hij geldt als een van de belangrijkste Indonesische auteurs van dit moment en schrijft ook voor onder andere The Jakarta Post ... Amazon.it: Dansmeisje uit mijn dorp: trilogie - Ahmad ... ... . De trilogie Dansmeisje uit mijn dorp verscheen ook in het Engels, Duits, Japans en Chinees en werd in 2011 succesvol verfilmd. Drie boeken, Het dansmeisje uit mijn dorp, De onheilskomeet en Het rad van de regenboog, vormen de trilogie waaraan als titel die van het eerste boek gegeven is. De trilogie wordt voorafgegaan door een voorwoord van de vertaalsters en afgesloten met een verklarende woordenlijst. De drie genoemde boeken beslaan de perio ... Dansmeisje uit mijn dorp, trilogie by Ahmad Tohari ... . De trilogie wordt voorafgegaan door een voorwoord van de vertaalsters en afgesloten met een verklarende woordenlijst. De drie genoemde boeken beslaan de periode die loopt van 1946 tot 1971 in Indonesië. Dansmeisje uit mijn dorp. De elfj...

INFORMATIE

AUTEUR
Ahmad Tohari
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Dansmeisje uit mijn dorp.pdf

OMSCHRIJVING

De elfjarige Srintil wordt door een op geld beluste dorpsoudste opgeleid tot ronggeng, danseres en prostituee. Rasus, een jongen uit het dorp, ziet het met lede ogen aan: hij idealiseert Srintil en ziet in haar het beeld van zijn overleden moeder. Pas nadat hij het dorp verlaten heeft en onder de hoede is genomen door militairen, kan hij zich losmaken van de bekrompen dorpsgemeenschap en van zijn ambivalente gevoelens voor Srintil. Srintil vecht haar hele leven tegen de vooroordelen die aan haar lotsbestemming kleven.Ahmad Tohari studeerde medicijnen, economie en sociale politiek. Vanaf 1980 publiceert Tohari ook romans. Hij geldt als een van de belangrijkste Indonesische auteurs van dit moment en schrijft ook voor onder andere The Jakarta Post. De trilogie Dansmeisje uit mijn dorp verscheen ook in het Engels, Duits, Japans en Chinees en werd in 2011 succesvol verfilmd.

Wil je het boek lezen?Dansmeisje uit mijn dorp in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ahmad Tohari. Lezen Dansmeisje uit mijn dorp Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN