The Friends 3 - Verraderlijke maskers

The Friends 3 - Verraderlijke maskers - René de Vries | Tiliboo-afrobeat.com

...iends 3 - Verraderlijke maskers (Paperback) ... Viva Vegas Diner, Bar & Grill restaurant - Blackpool ... ... . De geheimzinnige terrorist is nog steeds spoorloos na zijn ontsnapping uit de gevangenis van Bologna.... Verraderlijke maskers The Friends 3 René de Vries • Boek • paperback. Samenvatting . De geheimzinnige terrorist is nog steeds spoorloos na zijn ontsnapping uit de gevangenis van Bologna. Kathleen Johnson is naar Nederland gekomen nadat de leden van haar organisatie op brute wijze zijn vermoord. Verraderlijke maskers. De geheimzinnige t ... 7 HARI PAKAI MASKER SPIRULINA+REVIEW | Nazwaa Tasyadi ... ... . Verraderlijke maskers. De geheimzinnige terrorist is nog steeds spoorloos na zijn ontsnapping uit de gevangenis van Bologna. Kathleen Johnson is naar Nederland gekomen nadat de leden van haar organisatie o...

INFORMATIE

AUTEUR
René de Vries
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
The Friends 3 - Verraderlijke maskers.pdf

OMSCHRIJVING

De geheimzinnige terrorist is nog steeds spoorloos na zijn ontsnapping uit de gevangenis van Bologna. Kathleen Johnson is naar Nederland gekomen nadat de leden van haar organisatie op brute wijze zijn vermoord. Ze neemt haar intrek bij Frans. Zij coördineert de jacht op de ontsnapte terrorist. Buhay heeft bijna twee jaar ondergedoken gezeten in het buitenland. Ze besluit om terug te keren naar Nederland. Ze maakt kennis met Liv. De "The Friends'-groep wordt geconfronteerd met een groot raadsel. Wie heeft er baat bij dat Frans is uitgeschakeld: de terrorist, het schoolmanagement of iemand uit Liv's omgeving? De Octopus wil een levensgevaarlijk virus gebruiken. Het gaat niet langer om drugs en wapens: het leven van 4 miljard mensen staat op het spel.

Wil je het boek lezen?The Friends 3 - Verraderlijke maskers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur René de Vries. Lezen The Friends 3 - Verraderlijke maskers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN