Small is great

Small is great - Johan Lambrecht | Tiliboo-afrobeat.com

...rbije jaren beleefden we de ergste financieel-economische crisis sinds de Tweede Wereldoorlog ... Small Great Things | ReadingGroupGuides.com ... . Tot op vandaag blijft de ware impact daarvan onduidelijk. Daarom ontrafelt Johan Lambrecht in zijn boek Small is great de fundamentele oorzaken van die crisis: razernij van hebzucht, kwantitatieve obsessie, en verafgoding van groei en grootschaligheid. De voorbije jaren beleefden we de ergste financieel-economische crisis sinds de Tweede Wereldoorlog. Tot op vandaag blijft de ware impact daarvan onduidelijk. Daarom ontrafelt Johan Lambrecht ... All Creatures Great and Small (2020 TV series) - Wikipedia ... . Tot op vandaag blijft de ware impact daarvan onduidelijk. Daarom ontrafelt Johan Lambrecht in zijn boek Small is great de fundamentele oorzaken van die crisis: razernij van hebzucht, kwantitatieve obsessie, en verafgoding van groei en grootschaligheid. Daarom ontrafelt Johan Lambrecht in zijn boek Small is great de fundamentele oorzaken van die crisis: razernij van hebzucht, kwantitatie...

INFORMATIE

AUTEUR
Johan Lambrecht
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Small is great.pdf

OMSCHRIJVING

Een nieuw kapitalistisch model voor een wereld na de crisis De voorbije jaren beleefden we de ergste financieel-economische crisis sinds de Tweede Wereldoorlog. Tot op vandaag blijft de ware impact daarvan onduidelijk. Daarom ontrafelt Johan Lambrecht in zijn boek Small is great de fundamentele oorzaken van die crisis: razernij van hebzucht, kwantitatieve obsessie, en verafgoding van groei en grootschaligheid. Door de schoonheid van een bedrijf te bestuderen met een kwantitatieve en kwalitatieve lens reikt hij een alternatief kapitalistisch model aan. Niet het grote maar wel het grootse ondernemen staat daarin centraal. Het besluit? Small is great en dat blijft zo.

Wil je het boek lezen?Small is great in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johan Lambrecht. Lezen Small is great Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN