Historie Boxmeer Facetten uit de historie van Boxmeer en haar 11 dorpen

Historie Boxmeer Facetten uit de historie van Boxmeer en haar 11 dorpen - H.J. van Cuijk | Tiliboo-afrobeat.com

...ie Boxmeer Facetten uit de historie van Boxmeer en haar 11 dorpen ... Historie - Smakt-Holthees ... . Alsmede de relaties met het Land van Cuijk en met de hertogdommen Gelre en... Facetten uit de historie van de gemeente Boxmeer en haar 11 dorpen Instelling/bron Stichting 'De Oude Schoenendoos' Auteur Herman Jan van Cuijk Jaar van uitgave 2007 Soort object Boek Onderwerp Regio Gemeente Boxmeer, Streekgeschiedenis Aantal pagina's 140 ISBN 9789070336141 Objectnummer 11G028 Facetten uit de historie van de gemeente Boxmeer en haar 11 dorpen. Facetten uit de historie van de gemeente Boxmeer en haar 11 dor ... Kasteelheren aan de Maas - Historische ... - Nepomuk Boxmeer ... . Facetten uit de historie van de gemeente Boxmeer en haar 11 dorpen. Herman Jan van Cuijk, 2007. en de relaties met het Land van Cuijk en met de hertogdommen Gelre en Brabant over de geschiedenis van de herindelingen en van de gemeentewapens. De gemeente Boxmeer heeft een rijke geschiedenis en tal van verhalen die verteld kunnen worden....

INFORMATIE

AUTEUR
H.J. van Cuijk
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Historie Boxmeer Facetten uit de historie van Boxmeer en haar 11 dorpen.pdf

OMSCHRIJVING

Alsmede de relaties met het Land van Cuijk en met de hertogdommen Gelre en Brabant Als toegift: de geschiedenis van de herindelingen en van de gemeentewapens.

Wil je het boek lezen?Historie Boxmeer Facetten uit de historie van Boxmeer en haar 11 dorpen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H.J. van Cuijk. Lezen Historie Boxmeer Facetten uit de historie van Boxmeer en haar 11 dorpen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN