GROTE LICHTEN

GROTE LICHTEN - L. Greene | Tiliboo-afrobeat.com

...grote lichten bespreken Liz Greene en Howard Sasportas uitvoerig het belang van relaties, de rol van de vader in de persoonlijke ontwikkeling, de invloed van de moeder op het individu en hoe we in de loop van het leven de tegenstrijdigheden tussen de energieën van zon en maan leren gebruiken om ze tot een voor ons hanteerbaar geheel samen te stalen smelten ... E27 LED Lampen | Direct uit voorraad leverbaar ... ... . Vrijmetselaarsloge De Drie Grote Lichten Rubenslaan 1, 3723BM Bilthoven Telefoon: Email: [email protected] In Bilthoven vind je de volgende loge(s) Vrijmetselaarsloge De Unie van Utrecht In een grote kamer kan het mooi zijn om te kiezen voor een grote, opvallende lamp. Een kroonluchter is bijvoorbeeld een echte eyecatcher en geeft jouw kamer een klassieke of extravagante uitstraling. In plaats van voor één lamp, kun je ook kiezen voo ... Grote Lichten | eBay ... [email protected] In Bilthoven vind je de volgende loge(s) Vrijmetselaarsloge De Unie van Utrecht In een grote kamer kan het mooi zijn om te kiezen voor een grote, opvallende lamp. Een kroonluchter is bijvoorbeeld een echte eyecatcher en geeft jouw kamer een klassieke of extravagante uitstraling. In plaats van voor één lamp, kun je ook kiezen voor meerdere lampen. Zo kun ...

INFORMATIE

AUTEUR
L. Greene
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
GROTE LICHTEN.pdf

OMSCHRIJVING

De zon en de maan symboliseren in elke horoscoop twee zeer fundamentele, maar tegelijkertijd twee zeer tegenovergestelde psychologische principes.Hoewel het licht van de maan ons in eerste instantie tot een veilige regressieve samensmelting met de moeder verleidt, leert het ons ook hoe we zelfstandig verbintenissen moeten aangaan, hoe we zowel voor onszelf als voor anderen kunnen zorgen, hoe we ons ergens bij aan kunnen sluiten, ons thuis kunnen voelen en hoe we medeleven kunnen tonen.Het licht van de zon daarentegen voert ons een wereld binnen van gevaar, angst en eenzaamheid; toch is tevens het licht dat ons onze uniekheid laat ervaren.In de grote lichten bespreken Liz Greene en Howard Sasportas uitvoerig het belang van relaties, de rol van de vader in de persoonlijke ontwikkeling, de invloed van de moeder op het individu en hoe we in de loop van het leven de tegenstrijdigheden tussen de energieën van zon en maan leren gebruiken om ze tot een voor ons hanteerbaar geheel samen te stalen smelten.Door de nieuwe inzichten en intelligenten benadering van het onderwerp, is dit een fascinerende boek dat velen zal weten te boeien.

Wil je het boek lezen?GROTE LICHTEN in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L. Greene. Lezen GROTE LICHTEN Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN