Gebazel - omgaan met lastige managerstaal

Gebazel - omgaan met lastige managerstaal - Berend Schilder | Tiliboo-afrobeat.com

... - omgaan met lastige managerstaal (Onbekende bindwijze) ... Een blauwe reis - memoires van een rechercheur PDF Online ... . GEBAZEL gaat een stap verder dan alleen een lachwekkend overzicht van typisch... Bestel: Gebazel - omgaan met lastige managerstaal Bestel Gebazel - omgaan met lastige managerstaal met ISBN/EAN 9789013086881 snel en eenvoudig. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres. beweging met zijn hand. Deze man doelde op medewerkers ... Gezicht van de duivel (parelpocket) PDF Download ... . beweging met zijn hand. Deze man doelde op medewerkers die ernstige dingen hadden gedaan en hoognodig een standje moesten krijgen. Na een tijdje hoorde ik tijdens mijn overleg met de andere bazen steeds vaker klits, klets, klats . Ik geloof dat ik ook een keer die woorden gebruikte. 1.3 Het wordt van ze verwacht Berend Schilder is een geweldige...

INFORMATIE

AUTEUR
Berend Schilder
DIMENSIE
7,6 MB
BESTANDSNAAM
Gebazel - omgaan met lastige managerstaal.pdf

OMSCHRIJVING

GEBAZEL gaat een stap verder dan alleen een lachwekkend overzicht van typisch managers-bargoens. Ja, uw tenen trekken krom van zegswijzen als 'Ik heb je gehoord' (ofwel: hou nu je snater) of 'Goed punt, dat neem ik mee' (naar de prullenbak). Wat moet een werknemer daar nou mee? GEBAZEL geeft u tal van handreikingen, tips en vooral zelfinzicht om ondanks het verhullende gebabbel van sommige bazen de communicatie toch goed te houden. Dit boekje wil ook begrip kweken voor bazen die zich onhandig of verhullend uitdrukken want bazen zijn gewone mensen, gedreven door de evolutie, de omstandigheden en vaak de druk die andere, nog hogere bazen, hun opleggen.Elk deel in deze serie biedt tal van praktische tips over de meest effectieve aanpak in herkenbare werksituaties. U ontdekt hoe u bij collega's of klanten de door u gewenste reactie kunt oproepen door u mondeling, schriftelijk en non-verbaal effectiever uit te drukken.

Wil je het boek lezen?Gebazel - omgaan met lastige managerstaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Berend Schilder. Lezen Gebazel - omgaan met lastige managerstaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN