De bijstand in praktijk / 2012-002

De bijstand in praktijk / 2012-002 - J. de Boer | Tiliboo-afrobeat.com

...tand in praktijk / 2012-002 (Paperback). Het boek "De bijstand in praktijk" behandelt op overzichtelijke wijze de WWB in al haar facetten waarbij ... De bijstand in praktijk door Wolters Kluwer Nederland B.V ... ... ... 'De bijstand in praktijk' houdt u op de hoogte van deze ontwikkelingen en verheldert de impact ervan op beleid en uitvoer. 'De bijstand in praktijk' is toegankelijk geschreven. Door de vele voorbeelden en schema's wordt de stof begrijpelijk gemaakt en de verwijzing naar jurisprudentie en de opname van de volledige wettekst zorgt voor de verdere inhoudelijke verdieping. De bijstand in praktijk 2017 1e druk is een boek van J. de Boer uitgegeven bij Wolters Kluwer Nederland B.V.. ISBN 9789013140453 Het het boek D ... De bijstand in praktijk 2019 door J. de Boer, W. Heesen, R ... ... . De bijstand in praktijk 2017 1e druk is een boek van J. de Boer uitgegeven bij Wolters Kluwer Nederland B.V.. ISBN 9789013140453 Het het boek De Bijstand in praktijk heef...

INFORMATIE

AUTEUR
J. de Boer
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De bijstand in praktijk / 2012-002.pdf

OMSCHRIJVING

Het boek "De bijstand in praktijk" behandelt op overzichtelijke wijze de WWB in al haar facetten waarbij vanuit de juridische kaders wordt ingegaan op de toepassing in de praktijk. De uitgave is geheel geactualiseerd naar aanleiding van de afschaffing van de huishoudinkomentoets.Het boek bevat vele praktijkvoorbeelden, schema's, verwijzingen naar relevante jurisprudentie en is tevens voorzien van de volledige en actuele wettekst.Door deze opzet is dit boek geschikt als studieboek voor sociale en juridische opleidingen, als naslagwerk voor professionals (klantmanagers, werkcoaches, bijstandsconsulenten en advocaten) en, vanwege de toegankelijkheid, voor ieder ander die de WWB beter wil leren kennen en daarover goed en actueel geïnformeerd wil zijn.

Wil je het boek lezen?De bijstand in praktijk / 2012-002 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. de Boer. Lezen De bijstand in praktijk / 2012-002 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN