Zedendelinquentie

Zedendelinquentie - Guido Blondelle | Tiliboo-afrobeat.com

...nquent zedendelinquent zelfst.naamw. [juridisch] iemand die de wetten op het gebied van de zedelijkheid geschonden heeft Voorbeeld: `De zedendelinquenten werden gescheiden van de andere gevangenen ... Zedendelinquentie en etniciteit Een exploratief onderzoek ... ... . ` Bron: Wikiwoordenboek - zedendelinquent. Wat is de betekenis van zedendelinquent? Op Ensie, Encyclopedie sinds 1946, vind je 3 betekenissen van het woord zedendelinquent. Door experts geschreven. Zedendelinquentie en etniciteit Een exploratief onderzoek op basis van politiegegevens Anton van Wijk en Arjan Blokland 1,2 Summary Exploring the relationship between sexual delinquency and ethnicity using police data Using arrest data we analyze the association between sexual delinquency and ethnicity. Naar op kinderen gerichte zedendelinquentie van vrouwen en meisjes is tot dusver weinig onderzoe ... Ook vrouwen plegen zedenmisdrijven - NEMO Kennislink ... . Naar op kinderen gerichte zedendelinquentie van vrouwen en meisjes is tot dusver weinig onderzoe...

INFORMATIE

AUTEUR
Guido Blondelle
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Zedendelinquentie.pdf

OMSCHRIJVING

Zedendelinquentie 1e druk is een boek van Guido Blondelle uitgegeven bij Brave New Books. ISBN 9789402133462 In dit boek wordt de Nederlandse wetgeving inzake zedendelinquentie behandeld. Naast beschrijvingen van de prevalentie en de psychiatrische diagnostiek van de parafilieën wordt ook stil gestaan bij de gevolgen voor de slachtoffers van diverse soorten seksuele delicten. Risio-taxatie en preventieve maatregelen worden eveneens besproken, en tenslotte is er ook uitgebreid aandacht voor twee moderne vormen van behandeling en begeleiding: het goede Leven Model en het behandelmodel van William Marshall.

Wil je het boek lezen?Zedendelinquentie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Guido Blondelle. Lezen Zedendelinquentie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN