Mijn inbox is vol: hoe lean omgaan met e-mail?

Mijn inbox is vol: hoe lean omgaan met e-mail? - Luc Chalmet | Tiliboo-afrobeat.com

...nbox is vol is een prima boek met een concrete aanpak, de moeite waard om op jouw volle inbox toe te passen ... Helpdesk: Gmail-box opschonen | Apps & Software | Computer ... ... ." (Aukje Adams, Managementboek.nl, 9/04/2017) > Lees de volledige recensie. "Nog altijd blijven we verkeerd omgaan met e-mails en is onze inbox een constante bron van stress en tijdverlies." Mijn inbox is vol: hoe lean omgaan met e-mail? 1e druk is een boek van Luc Chalmet uitgegeven bij Die Keure. ISBN 9789048630431 Ondanks de opkomst van sociale media is e-mail nog lang niet dood. In de professionele ... Luc CHALMET | PhD | University of Antwerp, Antwerpen | UA ... ... . ISBN 9789048630431 Ondanks de opkomst van sociale media is e-mail nog lang niet dood. In de professionele wereld groeit het gebruik ervan zelfs nog steeds. We zijn meer dan een kwart van onze werktijd bezig met e-mail. Mijn account. Nieuwsbrief. Alle artikelen Topics. Advertising Analytics Branding Campagnes ... Mijn inbox is vol - Hoe lean omgaan met e-mail? Auteur(s) L. Chalmet. Uitgeverij. die Keure Publishi...

INFORMATIE

AUTEUR
Luc Chalmet
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Mijn inbox is vol: hoe lean omgaan met e-mail?.pdf

OMSCHRIJVING

Mijn inbox is vol: hoe lean omgaan met e-mail? 1e druk is een boek van Luc Chalmet uitgegeven bij Die Keure. ISBN 9789048630431 Ondanks de opkomst van sociale media is e-mail nog lang niet dood. In de professionele wereld groeit het gebruik ervan zelfs nog steeds. We zijn meer dan een kwart van onze werktijd bezig met e-mail. Maar heel weinigen hebben ooit een cursus gevolgd over wat een e-mailapplicatie kan en hoe u die mogelijkheden kunt gebruiken om efficiënter met uw e-mails om te gaan.Verliest u ook kostbare tijd met het doorploeteren van uw mailbox? Stoort u zich aan de overload aan e-mails? Wilt u graag op een meer efficiënte manier aan de slag met uw mailprogramma? Luc Chalmet leert u met dit praktisch boek efficiënt omgaan met e-mails. Hij baseert zich daarbij onder andere op het lean gedachtegoed. Een aanrader voor wie enkele uren per week wil winnen!

Wil je het boek lezen?Mijn inbox is vol: hoe lean omgaan met e-mail? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Luc Chalmet. Lezen Mijn inbox is vol: hoe lean omgaan met e-mail? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN