Pc-Initiatie

Pc-Initiatie - Emmy Leleu | Tiliboo-afrobeat.com

...iatie > Stapsgewijs leren werken met een Windows PC Voor wie is deze cursus? De cursus 'PC initiatie' is bestemd voor wie nog maar zeer weinig van computers kent en aan de slag wil met een Windows 10 PC ... bol.com | ICT-Lijn 2 - Internet, Emmy Leleu ... ... . Elke beginner leert er dé basis om vertrouwd te raken met het hedendaagse gebruik van een computer met Windows 10. Iedereen die geïntroduceerd wil worden in de vrijwel onuitputtelijke pc-wereld, vindt een grondig verkende route in PC-Initiatie. Om de lezer-gebruiker aan te moedigen is het geheel in bruikbare stappen opgebouwd, zodat hij al snel heel wat kan doen met de pc. Computerchinees is vermeden, maar geleidelijk aan wordt het vakjargon ... PC initiatie - Aan de slag met ICT | Berchem - Brasschaat ... . Om de lezer-gebruiker aan te moedigen is het geheel in bruikbare stappen opgebouwd, zodat hij al snel heel wat kan doen met de pc. Computerchinees is vermeden, maar geleidelijk aan wordt het vakjargon toch gewone taal. PC I...

INFORMATIE

AUTEUR
Emmy Leleu
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Pc-Initiatie.pdf

OMSCHRIJVING

Iedereen die geïntroduceerd wil worden in de vrijwel onuitputtelijke pc-wereld, vindt een grondig verkende route in dit boek. Het is zowel bedoeld voor onderwijs als voor zelfstudie.Om de lezer-gebruiker aan te moedigen is het geheel in bruikbare stappen opgebouwd, zodat hij al snel heel wat kan doen met de pc. Computerchinees is vermeden, maar geleidelijk wordt het vakjargon toch gewone taal. Leren werken met een pc is vooral een kwestie van doen. Daarom zijn veelvuldige opdrachten en oefeningen voorzien, die echter meteen relevant zijn voor de praktijk. Zo ondervindt de gebruiker aan den lijve hoe snel zijn pc-vaardigheid toeneemt.

Wil je het boek lezen?Pc-Initiatie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Emmy Leleu. Lezen Pc-Initiatie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN