Move! MBO niveau 2

Move! MBO niveau 2 - Pierre Winkler | Tiliboo-afrobeat.com

...MBO niveau 2 (Paperback). Dit boek behandelt de onderwerpen in de vier domeinen op een korte en heldere manier, waarbij een zeer actieve rol wordt ... Mbo Niveau 2-vacatures in Schiphol - - juni 2020 | Indeed.nl ... ... Je kunt ook doorstromen naar een mbo-opleiding op niveau 3 in de modebranche. Het beroep basismedewerker mode. Als basismedewerker mode werk je in het atelier van een bedrijf dat kleding maakt, repareert of verandert. Dat kan maatkleding of confectie zijn. Opleidingsniveaus mbo. Het mbo heeft opleidingen op 4 niveaus: mbo niveau1, 2, 3 en 4. Voor elk mbo-niveau gelden verschillende vooropleidingsei ... Opleidingen, niveaus en leerwegen in het mbo | Middelbaar ... ... . Opleidingsniveaus mbo. Het mbo heeft opleidingen op 4 niveaus: mbo niveau1, 2, 3 en 4. Voor elk mbo-niveau gelden verschillende vooropleidingseisen. Ook de opleidingsduur verschilt. Het gaat om de volgende opleidingen: De Entreeopleiding De entreeopleiding is bedoeld voor jongeren zonder een diploma van een vooropleiding. Mbo Niveau 2 vacatures. Helpende (m/v), Administratief Medewerker (m/v), Verzorgende Ig Ni...

INFORMATIE

AUTEUR
Pierre Winkler
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Move! MBO niveau 2.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek behandelt de onderwerpen in de vier domeinen op een korte en heldere manier, waarbij een zeer actieve rol wordt gegeven aan de deelnemers zelf. Elk domein begint met een projectopdracht die past bij het domein. Daarmee gaan deelnemers in groepjes zelfstandig aan de slag. In de loop van de volgende hoofdstukken worden de diverse onderwerpen binnen elk domein besproken en kan de deelnemer door middel van opdrachten zijn kennis en inzicht in het onderwerp verdiepen en toepassen. Ter afsluiting van elk hoofdstuk zijn opdrachten toegevoegd die ervoor zorgen dat de deelnemer gestructureerd verder werkt aan het eindproduct dat hoort bij de projectopdracht.Een greep uit de in MOVE! behandelde onderwerpen:- Politiek basisinformatie- Burgerinitiatief en participatie- Grondwet en recht- Arbeidsorganisatie- Consumentengedrag- Waarden en normen- Religie en culturele identiteit- Woon- en leefomgeving- Gezondheid en bewegen- Verslaving- ArbeidshygieneVoordelenDe projectopdrachten bieden deelnemers op een aansprekende en praktische manier inzicht in de verschillende domeinen.De verschillende onderwerpen zijn duidelijk gekoppeld aan het nut ervan voor beroep en carriere. Aan de verschillende projecten ook andere vakken worden gekoppeld, zoals gebruikelijk in het projectonderwijs. Op die manier maakt deze opzet het mogelijk om Burgerschap daadwerkelijk te combineren met Leren en Loopbaan en het competentiegericht onderwijs op een aansprekende manier goed vorm en inhoud te geven.

Wil je het boek lezen?Move! MBO niveau 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pierre Winkler. Lezen Move! MBO niveau 2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN