GEVAARLIJKE STOFFEN OP HET WERK

GEVAARLIJKE STOFFEN OP HET WERK - Peter Kerklaan | Tiliboo-afrobeat.com

... 6 werknemers loopt het risico om ziek te worden omdat zij op het werk te maken hebben met gevaarlijke stoffen ... Gevaarlijke stoffen | SER ... . Deze campagne biedt handvatten bewust veilig te werken met gevaarlijke stoffen. Volgens het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid loopt één op de zes werknemers het risico om ziek te worden omdat er gevaarlijke stoffen zijn op het werk. Toch realiseren veel bedrijven zich niet dat er met gevaarlijke stoffen wordt gewerkt. Vijf tips waar u op moet letten. In 2015 meldde niet minder dan 17% van de werknemers in de EU dat ze gedure ... Cursus Gevaarlijke stoffen - Kader Opleidingen ... . Vijf tips waar u op moet letten. In 2015 meldde niet minder dan 17% van de werknemers in de EU dat ze gedurende ten minste een kwart van hun werktijd aan chemische producten of stoffen werden blootgesteld, een aandeel dat al sinds 2000 bijna hetzelfde is, en gaf 15% aan op het werk rook, gassen, poeder of stof in te ademen.. Sommige zeer gevaarlijke stoffen — zoals asbest of polychloorbifenyl (PCB) — zijn tegenwoordig ... Bijlag...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Kerklaan
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
GEVAARLIJKE STOFFEN OP HET WERK.pdf

OMSCHRIJVING

Gevaarlijke stoffen op het werk is een complete en onmisbare uitgave voor iedereen die betrokken is bij het realiseren van een gevaarlijkestoffenbeleid.

Wil je het boek lezen?GEVAARLIJKE STOFFEN OP HET WERK in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Kerklaan. Lezen GEVAARLIJKE STOFFEN OP HET WERK Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN