Een onreine dood

Een onreine dood - Faye Kellerman | Tiliboo-afrobeat.com

...reine dood is Faye Kellermans tweede detectiveroman met de vermaarde Peter Decker en Rina Lazaris in de hoofdrol ... Rein en Onrein - Bijbelse plaatsen.nl ... . Rechercheur Peter Decker van het Los Angeles Police Department kampeert in de omgeving van zijn woonplaats met de twee zoons van Rina Lazaris - de beeldschone joodse weduwe die Decker tijdens een eerdere politiezaak ontmoette. Een onreine dood. Rechercheur Peter Decker van het Los Angeles Police Department kampeert in de omgeving van zijn woonplaats met de twee zoons van zijn vriendin Rina Lazaris. Dan, op de laatste dag van hun vakantie, doet de oudste van de twee jongens een huiveringwekkende ontdekking: ... onreine - Vertaling naar Frans - voorbeelden Nederlands ... ... . Dan, op de laatste dag van hun vakantie, doet de oudste van de twee jongens een huiveringwekkende ontdekking: hij vindt in de struiken de verkoolde resten van twee lichamen. Een melaatse is onrein en wordt uit de gemeenschap verwijderd. Melaatsheid is een lichamelijke aandoening die als gevolg van een geestelijk gebrek ontstaat. Het spirituele probleem van de melaatse wordt door onze Wijzen gezien als jaloezie en afgunst...

INFORMATIE

AUTEUR
Faye Kellerman
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Een onreine dood.pdf

OMSCHRIJVING

Al meer dan tien jaar lang is de Amerikaanse Faye Kellerman in eigen land een zeer geliefd en veelgelezen schrijfster. Inmiddels worden haar boeken in vele talen uitgegeven en werden er wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren van haar werk verkocht. Een onreine dood is Faye Kellermans tweede detectiveroman met de vermaarde Peter Decker en Rina Lazaris in de hoofdrol. Rechercheur Peter Decker van het Los Angeles Police Department kampeert in de omgeving van zijn woonplaats met de twee zoons van Rina Lazaris - de beeldschone joodse weduwe die Decker tijdens een eerdere politiezaak ontmoette. Dan - op de laatste dag van hun vakantie - doet de oudste van de twee jongens een huiveringwekkende ontdekking: hij vindt in de struiken de verkoolde resten van twee lichamen. Met een klap komt Decker terug in de harde werkelijkheid van alledag en zit hij tot aan zijn nek in een gruwelijke moordzaak. Waneer een forensisch tandarts aan de hand van de gebitten vaststelt dat tenminste een lichaam dat van een zestienjarig meisje is, slaat Decker, zelf vader van een tienerdochter, de schrik om het hart. Het onderzoek komt op volle gang en leidt Decker naar alle uithoeken van Los Angeles - van keurige buitenwijken tot aan de afschrikwekkende drugsbuurten van Hollywood Boulevard. En hij moet al zijn expertise aanwenden om de verschrikkelijke moorden op te lossen.

Wil je het boek lezen?Een onreine dood in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Faye Kellerman. Lezen Een onreine dood Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN