De Waarheid Is Het Eeuwige Leven

De Waarheid Is Het Eeuwige Leven - Ramon | Tiliboo-afrobeat.com

...heid Is Het Eeuwige Leven (Paperback). Na 'Emoena Jeshua' kreeg Ray, toen nog Ramon, de opdracht om een klein vervolg te maken, waarin hij het ... Alleen Christus van de laatste dagen kan de weg van het ... ... ... Zo sprak de Heer Jezus tot de Joden en zo spreekt Hij ook tot ons. Wat een heerlijke belofte! Het eeuwige leven te hebben, is het beste en heerlijkste te bezitten wat men maar bezitten kan. U zult het met mij eens zijn, dat als iemand zeker weet dat hij het eeuwige leven heeft, hij rustig en gelukkig zijn weg naar de eeuwigheid bewandelen kan. Eén van de bekendste uitspraken van de Heere Jezus is opgeschreven door de evangelist Johannes: 'Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven' ( ... De waarheid is het eeuwige leven druk… - voor €9,23 ... . Eén van de bekendste uitspraken van de Heere Jezus is opgeschreven door de evangelist Johannes: 'Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven' (Johannes 14:6). Als we naar de Hebreeuwse betekenis van deze tekst kijken, dan komen we tot diepere inzichten in Wie Jezus is. Bijna alles wat de Heere Jezus verkondigde komt uit het Oude … De waarheid is het eeuwige leven bij spir...

INFORMATIE

AUTEUR
Ramon
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
De Waarheid Is Het Eeuwige Leven.pdf

OMSCHRIJVING

Na 'Emoena Jeshua' kreeg Ray, toen nog Ramon, de opdracht om een klein vervolg te maken, waarin hij het functioneren van de mens, in zijn 'Totale Zijn', op aarde beschrijft. Hij legt uit, hoe dit 'Totale Zijn' is opgebouwd en hoe karaktertrekken uit het verleden - zowel uit dit leven als uit vorige levens - hierop van invloed kunnen zijn. Bovendien wordt duidelijk, dat het in het belang is van de evolutie van de ziel, om negatieve karaktertrekken te erkennen en los te laten.Ramon voert in dit boek diepgaande analyserende gesprekken met zijn aardse Meester Jomanda, die hem de weg wijst, om op aarde te kunnen functioneren. Als hij opnieuw de eenheid met zijn Hogere Zijn - Meester Zelanus aan Gene Zijde - ervaart, kan Ray zijn taak op aarde voortzetten, tezamen met zijn splitsing Meester André Dectar. Hem kennen we in zijn laatste aardse leven, als het medium Jozef Rulof (1898-1952) en hij is nu gereed om aan Gene Zijde zijn taak te vervolgen.

Wil je het boek lezen?De Waarheid Is Het Eeuwige Leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ramon. Lezen De Waarheid Is Het Eeuwige Leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN