Nemo Depuis en het failliet van het mensenbrein

Nemo Depuis en het failliet van het mensenbrein - Alex van Haecke | Tiliboo-afrobeat.com

...epuis en het failliet van het mensenbrein (Paperback) ... Alex Van Haecke heeft nieuw boek (Brasschaat) - Het Nieuwsblad ... . Alex Van Haecke vertelt het merkwaardige verhaal van een man die, sinds nine-eleven,... Productinformatie Nemo Depuis en het failliet van het mensenbrein. Alex Van Haecke vertelt het merkwaardige verhaal van een man die, sinds nine-eleven, schuilgaat onder de naam Nemo Depuis. Dit verhaal is gestoffeerd met tal van zijdelingse, wat filosofische verhalen, stellingen en bedenkingen. Nemo Depuis en het failliet van het mensenbrein. Al ... Boek: Nemo Depuis en het failliet van het mensenbrein ... ... . Nemo Depuis en het failliet van het mensenbrein. Alex Van Haecke vertelt het merkwaardige verhaal van een man die, sinds nine-eleven, schuilgaat onder de naam Nemo Depuis. Dit verhaal is gestoffeerd met tal van zijdelingse, wat filosofische verhalen, stellingen en bedenkingen. Zelfs nu en dan met wat poëzie en fragmenten van een door Nemo Depuis ooit geschreven theaterteks...

INFORMATIE

AUTEUR
Alex van Haecke
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Nemo Depuis en het failliet van het mensenbrein.pdf

OMSCHRIJVING

Alex Van Haecke vertelt het merkwaardige verhaal van een man die, sinds nine-eleven, schuilgaat onder de naam Nemo Depuis. Dit verhaal is gestoffeerd met tal van zijdelingse, wat filosofische verhalen, stellingen en bedenkingen. Zelfs nu en dan met wat poëzie en fragmenten van een door Nemo Depuis ooit geschreven theatertekst. Hoewel hij een fervente verdediger is van de wetmatigheid van de sterkste, staat hij erop dat een deel van de opbrengst van dit boek wordt overgemaakt aan 'Kom op tegen kanker'.Kanker is volgens Nemo Depuis een beschavingsziekte veroorzaakt door het failliet van het mensenbrein. Het stokpaard dat hij in feite het hele boek door berijdt.Alex Van Haecke is theatermaker, auteur, regisseur en acteur. Hij is vooral bekend van producties als: Schippersstraat, De Rat Van 't Sint Andries, Kinderen Van Een Mindere God, Dobbel Shift, One Flew Over The Cuckoo's Nest, The Odd Couple, Rijen En Vrijen, Het Hans Heimer Project, De Red Star Line en Visiting Mister Green.Als acteur was hij te zien in o.m. Niet Voor Publicatie, Wittekerke, Thuis en Galaxy Park.

Wil je het boek lezen?Nemo Depuis en het failliet van het mensenbrein in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alex van Haecke. Lezen Nemo Depuis en het failliet van het mensenbrein Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN