Kom, Mijn Geliefde, Kom

Kom, Mijn Geliefde, Kom - H. Haag | Tiliboo-afrobeat.com

...IJN GELIEFDE, KOM (Hardcover). * Een verwaarloosd aspect van de bijbel onder de aandacht gebracht*Prachtige iconografieDe Kerk heeft altijd sterk ... 45 liefdesgedichten - Romantischcadeau.nl ... ... Kom, mijn geliefde, kom vertelt deze klassieke verhalen en brengt ze in beeld. Het boek laat ook zien hoe de hartstocht, de tederheid en het liefdesleed van bijbelse figuren kunstenaars de eeuwen heen hebben geinspireerd. Rembrandt, Durer, Klimt en Chagall: het zijn slechts enkele van de vele grote kunstenaars wier werk in dit boek is afgebeeld. Aanmelden nieuwe kleuters op KOM.MIJN is op dinsdag 21 januari aanstaande ! Een nieuwe aanmelding. » Wie werken er allemaal op KOM.MIJN ? Ook ... Mijn geliefde - Colin Urquhart | Boeken.com ... . Aanmelden nieuwe kleuters op KOM.MIJN is op dinsdag 21 januari aanstaande ! Een nieuwe aanmelding. » Wie werken er allemaal op KOM.MIJN ? Ook zo benieu...

INFORMATIE

AUTEUR
H. Haag
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Kom, Mijn Geliefde, Kom.pdf

OMSCHRIJVING

De rode draad in dit overzicht zijn de oermenselijke gevoelens en motieven.Kom, mijn geliefde, kom vertelt deze klassieke verhalen en brengt ze in beeld. Het boek laat ook zien hoe de hartstocht, de tederheid en het liefdesleed van bijbelse figuren kunstenaars de eeuwen heen hebben geinspireerd. Rembrandt, Durer, Klimt en Chagall: het zijn slechts enkele van de vele grote kunstenaars wier werk in dit boek is afgebeeld.

Wil je het boek lezen?Kom, Mijn Geliefde, Kom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Haag. Lezen Kom, Mijn Geliefde, Kom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN