Droomboek

Droomboek - A. van Daldis | Tiliboo-afrobeat.com

... de remslaap (de periode in je slaap wanneer je droomt), gebeurt er iets dat we nodig hebben om goed te kunnen blijven functioneren ... Bureau ISBN - Droomboek ... . Wat dit precies is, weten we nog niet. Op Droominfo gaan we uit van de volgende vier redenen om te dromen: als vorm van psychotherapie, het bewust maken van onbewuste verlangens, 'oefenen' voor iets in de (nabije) toekomst, maar vooral ook het opdoen van ... Droominfo kan je helpen de betekenis van je dromen te vinden. We hebben al 1.524 symbolen voorzien van een begrijpelijke uitleg. Droomboek (Hardcover). Droomboek voor de koning n.a.v. de troo ... Droomuitleg GroteBeer.Net droomsymbolen woordenboek op ... ... . We hebben al 1.524 symbolen voorzien van een begrijpelijke uitleg. Droomboek (Hardcover). Droomboek voor de koning n.a.v. de troonswisseling in 2013. De app is wel gedownload, maar is niet benaderbaar. Ik dacht slim te zijn hem te verwijderen en opnieuw te proberen, maar dat gaat niet. Droomboek Saamgestel deur C Du Plessis . Inleiding...

INFORMATIE

AUTEUR
A. van Daldis
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Droomboek.pdf

OMSCHRIJVING

Het Droomboek (Oneirokritika) van Artemidoros van Daldis (Lydië) gunt ons een intieme kijk in de denk- en gevoelswereld van zijn tijdgenoten. De dromen die zijn hem voorleggen en de interpretaties die hij eraan geeft, vormen als het ware een spiegel van wat de mensen bewoog en bezighield. Zo geeft zijn werk ons een blik van binnenuit op het leven van die tijd.

Wil je het boek lezen?Droomboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. van Daldis. Lezen Droomboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN