Dagen Van Je Leven

Dagen Van Je Leven - Hans Bouma | Tiliboo-afrobeat.com

...ing Dag van je Leven wil mensen met een lichamelijke en/of een verstandelijke handicap uit de regio Aalsmeer de dag van hun leven bezorgen ... De Dag Van Je Leven gemist? Kijk hier alle gemiste ... ... . De Stichting doet dit onder andere door het mogelijk maken van leuke activiteiten, zoals een botentocht of een feest. moge God je bewaren in de palm van zijn hand. Gezongen: Leven is van zeven dagen lief en leed verdriet en licht, stappen zetten, wegen wagen, goede toekomst in het zicht. Mogen wij elkander dragen naar het land dat voor ons ligt. Wind en adem, geest en leven vol beweging, storm en vuur, moge ons bezieling ... 'De mafste dag van je leven' om even je zinnen te ... ... . Mogen wij elkander dragen naar het land dat voor ons ligt. Wind en adem, geest en leven vol beweging, storm en vuur, moge ons bezieling geven, in de winter, koud en guur dat ... De gevaarlijkste dag van je leven is de dag dat je geboren wordt. Wereldwijd sterven er meer dan een miljoen baby's (iets meer dan een half procent) binnen 24 uur na hun geboorte. Er is geen ... Op deze dag van je leven / Dinsdag 30 Juni 2020 / ... Een Schrijven van de Schepper / Maandag...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Bouma
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Dagen Van Je Leven.pdf

OMSCHRIJVING

Dagen van je leven is een dagboek: voor elke dag is er een korte, rake prozatekst. De teksten gaan allemaal over de kwaliteit van het bestaan. Iedere dag van je leven is er één - en, vindt Hans Bouma: een dag om maximaal mens te zijn. Dat is het uitgangspunt van dit boek. Herkenbaar en communicatief - zodat hij gesprekspartner wordt - geeft de auteur zijn lezers iedere dag weer iets zinvols en verrijkends in overweging. En elke dag bevestigt hij hen ook weer in hun gevoel van eigenwaarde. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder meer: geluk, vriendschap, liefde, verdriet, hoop, respect, geborgenheid, huwelijk, geweten, trouw, verliefdheid, lijden, erotiek, eerlijkheid en jezelf zijn.

Wil je het boek lezen?Dagen Van Je Leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Bouma. Lezen Dagen Van Je Leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN