Woestijnen van Arabië

Woestijnen van Arabië - Wilfred Thesiger | Tiliboo-afrobeat.com

...en van Arabië (Paperback). Wilfred Thesiger is een van de heel weinige Europeanen die uitgebreid gereisd heeft door de grootste zandwoestijn ter ... Zeldzame sneeuwval in woestijn Saudi-Arabië | NU - Het ... ... ... De Grote Arabische Woestijn of kortweg Arabische Woestijn is een uitgestrekt woestijngebied dat het binnenland van het Arabisch Schiereiland beslaat, tot Irak en Jordanië in het noorden, waar het overgaat in de Syrische Woestijn.De noordoostelijke grens wordt gevormd door het Zagrosgebergte.. De woestijn is 2,33 miljoen km² groot en omvat heel Saoedi-Arabië, met uitzondering van het ... Saoedi-Arabië of Saudi-Arabië, officieel h ... Woestijnen van Arabië - bibliotheek.nl ... .. De woestijn is 2,33 miljoen km² groot en omvat heel Saoedi-Arabië, met uitzondering van het ... Saoedi-Arabië of Saudi-Arabië, officieel het Koninkrijk Saoedi-Arabië, is een land in het Midden-Oosten en Azië.Dit koninkrijk beslaat het grootste deel van het Arabisch Schiereiland.Het grenst aan Jordanië, Irak, Koeweit, de Perzische Golf, Bahrein, Qatar, de Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Jemen, de Rode Zee en de Golf van ...

INFORMATIE

AUTEUR
Wilfred Thesiger
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Woestijnen van Arabië.pdf

OMSCHRIJVING

Wilfred Thesiger is een van de heel weinige Europeanen die uitgebreid gereisd heeft door de grootste zandwoestijn ter wereld: het lege kwartier in Saudi-Arabië. Hij deelde het onvoorstelbaar harde bestaan van zijn Bedu-reisgenoten en legde hun langzaam verdwijnende cultuur en hun eeuwenoude relatie met het onherbergzame landschap vast in een van de klassieke reisboeken van de twintigste eeuw.

Wil je het boek lezen?Woestijnen van Arabië in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wilfred Thesiger. Lezen Woestijnen van Arabië Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN