TECHNISCHE BEDRIJFSVOERING EN ORGANISATIE

TECHNISCHE BEDRIJFSVOERING EN ORGANISATIE - Ludo Gelders | Tiliboo-afrobeat.com

...nische bedrijfsvoering en organisatie (Paperback) ... Manager Diensten & Bedrijfsvoering - Diabetesvereniging ... ... . (Toekomstige) kaderleden hebben behoefte aan een beknopt, maar toch voldoende globaal overzicht... 2 TI.06.33 - Optimaliseren van de technische bedrijfsvoering Lichtere materialen, zoals aluminium, titanium en magne-sium stellen specifieke eisen aan de bewerkingsmachine, het verspaningsgereedschap en de verspaningscondities. Bedrijfsvoering gaat over de manier waarop een bedrijf of organisatie wordt bestuurd of beheerd. Een ander woord dat voor bedrijfsvoering wordt ... Organisatieontwerp en organisatiestructuur: trends en tips. ... . Een ander woord dat voor bedrijfsvoering wordt gebruikt, is management. Onder bedrijfsvoering valt alles wat een bedrijf inzet om zijn klanten tevreden te houden. De bedrijfsvoering omvat dus eigenlijk alle activiteiten die binnen het bedrijf worden ... Ontdek 351 vacatures Technische Bedrijfsvoering Vind passende vacatures Technische Bedrijfsvoering. Bekijk het grote aanbod banen Technische Bedrijfsvoering. Ge...

INFORMATIE

AUTEUR
Ludo Gelders
DIMENSIE
4,8 MB
BESTANDSNAAM
TECHNISCHE BEDRIJFSVOERING EN ORGANISATIE.pdf

OMSCHRIJVING

(Toekomstige) kaderleden hebben behoefte aan een beknopt, maar toch voldoende globaal overzicht van de elementen van technische bedrijfsvoering. Deze elementen bepalen immers het organisatorisch kader waarin zij moeten opereren.Dit boek focust op een aantal belangrijke technisch-functionele probleemgebieden en bijhorende beheertechnieken. Het eerste hoofdstuk geeft een overzicht van de logistieke componenten van de technische bedrijfsvoering. Ze zijn trouwens rechtstreeks gerelateerd aan de layout en productiestructuren die behandeld worden in hoofdstuk 4. Ze vormen eveneens de aanleiding tot het ontwikkelen van diverse basistechnieken van voorraadbeheer (hoofdstuk 2). In projectgebaseerde ondernemingen zijn dan weer de projectplanning en bijhorende methodes van tijd- en kostenopvolging de fundering van de technische bedrijfsvoering (hoofdstuk 3). In technisch gestructureerde organisaties neemt het onderhoudsbeheer (hoofdstuk 5) een steeds belangrijkere plaats in, met sterke weerslag op prijs, kwaliteit en service. De basistechnieken van een kwaliteitsbeleid worden samengebracht in hoofdstuk 6. Tot slot brengt hoofdstuk 7 een overzicht van de structuren die het referentiekader van de bedrijfsorganisatie uitmaken.Het boek is zeer geschikt als handboek in de basisopleidingen en ook als grondslag voor wie zich verder in de materie wil specialiseren.

Wil je het boek lezen?TECHNISCHE BEDRIJFSVOERING EN ORGANISATIE in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ludo Gelders. Lezen TECHNISCHE BEDRIJFSVOERING EN ORGANISATIE Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN