Superman: action comics hc01. superman en de mannen van staal (new 52)

Superman: action comics hc01. superman en de mannen van staal (new 52) - GRANT. Morrison, | Tiliboo-afrobeat.com

...ics nam een drastische beslissing en hernummerde de langstlopende maandelijkse comic, Action Comics, naar nr ... Superhelden 101: Het superhelden genre - Michael Minneboo ... .1, voor het eerst sinds 1938 als deel van de DC Comics- Het New 52 event. Met deze hernummering komt een nieuw creatief team met ondermeer comic legende Grant Morrison en de geliefde tekenaar van de fans, Rag Morales. Superman hc01. de prijs van verandering (Paperback). Deze bundeling laat onze held zien met een verbazende status quo: Metropolis is bang voor hem en... Superman Hc01. de zoon van superman (herboren) (Hardcover). Boek Superman Hc01 De Zoon Van Superman Herb ... Superman en de mannen van staal | Bibliotheek Pittem ... ... Superman Hc01. de zoon van superman (herboren) (Hardcover). Boek Superman Hc01 De Zoon Van Superman Herboren geschreven door Patrick Gleason uitgegeven... DC Comics nam een drastische beslissing en hernummerde de langstlopende maandelijkse comic, Action Comics, naar nr.1, voor het eerst sinds 1938 als deel van de DC Comics Het New...

INFORMATIE

AUTEUR
GRANT. Morrison,
DIMENSIE
6,6 MB
BESTANDSNAAM
Superman: action comics hc01. superman en de mannen van staal (new 52).pdf

OMSCHRIJVING

DC Comics nam een drastische beslissing en hernummerde de langstlopende maandelijkse comic, Action Comics, naar nr.1, voor het eerst sinds 1938 als deel van de DC Comics- Het New 52 event.Met deze hernummering komt een nieuw creatief team met ondermeer comic legende Grant Morrison en de geliefde tekenaar van de fans, Rag Morales. Hoewel Morrison niet vreemd is aan het schrijven van Superman verhalen, waarmee hij drie Eisner awards won, zal Action Comics iets nieuws zijn voor zowel oudere als nieuwe lezers en brengt het de eerste ontmoetingen van de mensheid met Superman, voor hij een van 's werelds grootste superhelden werd. Een gedurfde kijk op een klassieke held.

Wil je het boek lezen?Superman: action comics hc01. superman en de mannen van staal (new 52) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur GRANT. Morrison,. Lezen Superman: action comics hc01. superman en de mannen van staal (new 52) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN