Flexdenken

Flexdenken - Astrid Willems | Tiliboo-afrobeat.com

...013 ben ik werkzaam als trainer en spreker in flexibiliteit ... bol.com | Flexdenken | 9789491757082 | Astrid Willems | Boeken ... .In 2014 publiceerde ik het boek Flexdenken.. Mijn trainingen, optredens en boek gaan over veerkracht, balans en aanpassingsvermogen. Flexdenken van Astrid Willems is een praktisch boek dat ons helpt om ontspannen met veranderingen in werk en leven om te gaan. Het gaat op speelse en doortastende wijze in op de vraag: is zekerheid in deze tijd een illusie? 'Flexdenken' door Astrid Willems - Onze prijs: €25,00 - Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen Flexdenken van Astrid Willems is een praktisch boek dat je helpt om ontspannen met veranderingen in werk en leven om te gaan. 'Speels en zeer inspirerend.' Flexdenken vormde een onder ... Trainer en spreker in flexibiliteit - Astrid Willems ... . 'Speels en zeer inspirerend.' Flexdenken vormde een onderdeel van de summerschool 2016 van het Waterschap Zuiderzeeland. Duu...

INFORMATIE

AUTEUR
Astrid Willems
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Flexdenken.pdf

OMSCHRIJVING

Flexdenken van Astrid Willems is een praktisch boek dat ons helpt om ontspannen met veranderingen in werk en leven om te gaan. Het gaat op speelse en doortastende wijze in op de vraag: is zekerheid in deze tijd een illusie? En zo ja, waar kan je dan houvast aan ontlenen?Astrid Willems is trainer en spreker op het gebied van flexibiliteit. Ze is de grondlegger van het Flexdenken. Flexdenken heeft tot doel geconditioneerde denkkaders en onbewust gedrag inzichtelijk te maken. Daarmee neemt de speelruimte in werk en privé toe.

Wil je het boek lezen?Flexdenken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Astrid Willems. Lezen Flexdenken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN