De generaal in zijn labyrint

De generaal in zijn labyrint - Gabriel Garcia Marquez | Tiliboo-afrobeat.com

...eneraal in zijn labyrint beschrijft Gabriel García Márquez de laatste reis van de bevrijder van Spaans-Amerika, generaal Simón Bolivar, van Santa Fe de Bogotá, de hoofdstad van Colombia, naar de Caribische kust ... Recensie van Sergej over De generaal in zijn labyrint ... ... . Bolivár heeft afstand gedaan van zijn macht en zal naar Europa zeilen. De generaal in zijn labyrint is een roman van de Colombiaanse schrijver en Nobelprijswinnaar voor de Literatuur Gabriel García Márquez. Het is een historische roman die de laatste dagen van Simon Bolivar, een van de belangrijkste leiders van de politieke onafhankelijkheid processen ontwikkeld in Zuid-Amerika in het eerste kwart van de negentiende ... De generaal in zijn labyrint - Gabriel García Márquez ... ... . Het is een historische roman die de laatste dagen van Simon Bolivar, een van de belangrijkste leiders van de politieke onafhankelijkheid processen ontwikkeld in Zuid-Amerika in het eerste kwart van de negentiende eeuw herschept. In De generaal in zijn labyrint beschrijft Gabriel García Márquez de laatste reis van de bevrijder van Spaans-Amerika, generaal Simó...

INFORMATIE

AUTEUR
Gabriel Garcia Marquez
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De generaal in zijn labyrint.pdf

OMSCHRIJVING

In De generaal in zijn labyrint beschrijft Gabriel García Márquez de laatste reis van de bevrijder van Spaans-Amerika, generaal Simón Bolivar, van Santa Fe de Bogotá, de hoofdstad van Colombia, naar de Caribische kust. Bolivár heeft afstand gedaan van zijn macht en zal naar Europa zeilen. Hij is eenzaam, verguisd en ziek, maar hoopt diep in zijn hart nog steeds dat hij teruggeroepen zal worden. Tijdens de uitputtende reis komen in zijn koortsaanvallen de herinneringen boven aan zijn glorieuze overwinningen en zijn talloze geliefdes.

Wil je het boek lezen?De generaal in zijn labyrint in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gabriel Garcia Marquez. Lezen De generaal in zijn labyrint Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN