Afrika

Afrika - Steve Bloom | Tiliboo-afrobeat.com

... is qua oppervlakte het op een na grootste continent op Aarde ... Coronavirus - Zuid-Afrika, actuele informatie | Homes of ... ... .Alleen Azië is groter. Wanneer men echter Noord-en Zuid-Amerika als één continent ziet, staat Afrika op de derde plaats. Het beslaat zo'n 30.244.050 vierkante kilometer (vasteland en eilanden samen), wat 20,3% van de totale landoppervlakte van de aarde is. Afrika is het tweede grootste continent van de wereld, ook in de bevolking. Een vijfde van de landoppervlakte van de wereld is Afrika. Er wonen meer dan 800 miljoen mensen, ongeveer een zevende ... Reisadvies Zuid-Afrika | Ministerie van Buitenlandse Zaken ... ... . Er wonen meer dan 800 miljoen mensen, ongeveer een zevende deel van de wereldbevolking.Afrika behoort tot de Derde Wereld.Het is een continent met veel regenwouden, woestijnen en grasland. Afrika.nl. Welkom op hét online reismagazine over Afrika. Hier vind je alle inspiratie voor jouw droomreis door dit warme cont...

INFORMATIE

AUTEUR
Steve Bloom
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Afrika.pdf

OMSCHRIJVING

De beroemde fotograaf Steve Bloom laat in AFRIKA het veelzijdige gezicht van Afrika zien. In meer dan 200 kleurenfoto's neemt hij de lezer mee op een visuele reis door het continent. De prachtige wildlife foto«s worden afgewisseld met beelden van de verschillende stammen die Afrika bevolken.Naast de vele illustraties bevat dit boek ook acht essays. Enkele hiervan zijn gewijd aan de natuur, zoals Lake Turkana en de wildparken, maar ook wordt het veranderende leven in Afrika en het daarbij behorende turbulente leven in de grote steden zoals Nairobi en Johannesburg beschreven. AFRIKA is daarom een aanrader voor liefhebbers van het continent, maar ook mensen die graag meer willen weten over Afrika zullen genieten van dit boek.

Wil je het boek lezen?Afrika in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Steve Bloom. Lezen Afrika Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN