Omarm je emoties

Omarm je emoties - Ronald J. Frederick | Tiliboo-afrobeat.com

...je emoties is de volgende stap van mindfulness ... Omarm Je Emoties van Ronald Frederick 1 x nieuw te koop ... ... . Het boek helpt je om je angsten te verminderen en met de kracht van je gevoelens je leven in te richten zoals je het zelf echt wilt. Deze emotionele mindfulness biedt een nieuwe aanpak: het zijn niet je gedachten die je leven sturen, maar je gevoelens. Omarm je emoties van Ronald J. Frederick, 9789461059802 voor € 26,95 bij Boom Psychologie. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. De 4 stappen uit 'Omarm je emoties' In dit a ... Omarm je emoties ... . De 4 stappen uit 'Omarm je emoties' In dit artikel vat ik de 4 stappen samen zoals Ronald die in zijn boek beschrijft. Je kunt die stappen op jezelf toepassen, maar als je wandelcoach bent kun je ook je coachee helpen de stappen te zetten tot diepgaander contact met hen zelf en dierbaren.. Stap 1: Herken je gevoelens Poels_Omarm ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ronald J. Frederick
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Omarm je emoties.pdf

OMSCHRIJVING

Een vervelende ontmoeting met je ouders. Zenuwen voor een auditie. Een vriendin die jou maar eens als eerste moet bellen. De twijfelende reactie van je omgeving op je nieuwe baan. In dit soort situaties zijn we geneigd onze werkelijke gevoelens weg te stoppen. Wat gebeurt er als je dichter bij je diepere gevoelens komt, zoals verdriet en boosheid? Word je dan zenuwachtig of onrustig? Of bezorgd? Deze emoties zijn afgeleiden van angst, en doordat we bang zijn vluchten we weg. Het contact met onszelf en onze naasten raakt geblokkeerd. Omarm je emoties is de volgende stap van mindfulness.Het boek helpt je om je angsten te verminderen en met de kracht van je gevoelens je leven in te richten zoals je het zelf echt wilt. Deze emotionele mindfulness biedt een nieuwe aanpak: het zijn niet je gedachten die je leven sturen, maar je gevoelens. Via aandacht voor lichamelijke gewaarwordingen leer je gevoelens bewust toe te laten en ingesleten patronen te doorbreken. Zo kun je het contact met jezelf en je omgeving herstellen en verbeteren. Het boek bevat verhalen over grote veranderingen: verhalen van mensen die waren vastgelopen in hun leven. Zij voelden zich eenzaam en wanhopig, maar leerden hun angst voor hun emoties te overwinnen en zich echt te verbinden met andere mensen.Ondersteund door recent neurowetenschappelijk onderzoek legt Ronald J. Frederick in vier heldere stappen uit hoe je kunt genezen van je emotiefobie en een vervuld leven leiden. Zijn methode heeft zich in de praktijk bewezen als een effectieve aanpak. Elk hoofdstuk eindigt met een samenvatting en bevat oefeningen waarmee je aan de slag kunt om je eigen leven en de relaties met de mensen om je heen te verbeteren.

Wil je het boek lezen?Omarm je emoties in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ronald J. Frederick. Lezen Omarm je emoties Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN