Het groene kippenboek

Het groene kippenboek - Alma Huisken | Tiliboo-afrobeat.com

...oene kippenboek vertelt je hoe dat gaat, het is zowel een uiterst praktische gids als een loflied op een van de gemakkelijkste, leukste boerderijdieren ter wereld ... Alma Huisken | Boeken & Recensies | Hebban.nl ... . En het is ook heel persoonlijk: auteur Alma Huisken deelt werkelijk al haar kippenervaring met je, zodat ook jij je droom kunt verwezenlijken. Het groene kippenboek vertelt je hoe dat gaat. Het is zowel een uiterst praktische gids als een loflied op een van de gemakkelijkste, leukste boerderijdieren ter wereld. En het is ook heel persoonlijk: auteur Alma Huisken deelt werkelijk al haar kippenervaring met je, zodat ook jij je droom kunt verwezenlijken. Het groene kippen ... De kip, liefdevol beschreven in ''Het groene kippenboek ... ... . En het is ook heel persoonlijk: auteur Alma Huisken deelt werkelijk al haar kippenervaring met je, zodat ook jij je droom kunt verwezenlijken. Het groene kippenboek vertelt je hoe dat gaat. Het is zowel een uiterst praktische gids als een loflied op een van de gemakkelijkste, leukste boerderijdieren ter wereld. En het is ook heel persoonlijk: auteur Alma Huisken dee...

INFORMATIE

AUTEUR
Alma Huisken
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het groene kippenboek.pdf

OMSCHRIJVING

Een vleugje buitenleven in de stad, tevreden getok in je tuin, elke ochtend een paar verse eieren om op te rapen en de mogelijkheid om (klein)kinderen vertrouwd te maken met dieren, en ze leren voor hen te zorgen. Is dit ook jouw droom? Het mooie is: kippen brengen dit binnen handbereik. Zelfs in een kleine tuin!Het groene kippenboek vertelt je hoe dat gaat. Het is zowel een uiterst praktische gids als een loflied op een van de gemakkelijkste, leukste boerderijdieren ter wereld. En het is ook heel persoonlijk: auteur Alma Huisken deelt werkelijk al haar kippenervaring met je, zodat ook jij je droom kunt verwezenlijken.Deel I van dit veelzijdige boek is gewijd aan Alma's kippenavonturen, die ze vol verve en met humor opdist. In deel II gaat ze grondig in op hoe je kippen houdt, juist ook op kleine schaal.Het groene koppenboek biedt voorts tekeningen, zelfbouwtips, 21 recepten en prachtige foto's van Doortje Stellwagen.

Wil je het boek lezen?Het groene kippenboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alma Huisken. Lezen Het groene kippenboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN