Glimlach naar de toekomst

Glimlach naar de toekomst - Rosemary Carter | Tiliboo-afrobeat.com

...h naar de toekomst. Na de dood van haar ouders heeft Teri de onmogelijke taak om voor haar zusje Jill te zorgen en tegelijkertijd de kost te ... Glimlach bij 50-jarig bestaan Dennendal - Reinaerde ... ... Auteur Carter, Rosemary Titel Glimlach naar de toekomst Uitgever Harlequin Holland - nummer 663 Genre Roman Bijzonderheden pocket, in goede staat, 155 pag. ISBN Nummer 9034701638 Staat Goed Gewicht 96 gr (exclusief verpakking) Past door brievenbus Ja Prijs € 0,60 (exclusief verzendkosten) Glimlachend naar een duurzame toekomst. ... De enige overeenkomst tussen Gateshead en de Glimlach van Nijmegen is dat de brug scharniert in de lengterichting van de vaargeul. "Om ... Positief denken tips - 9 praktische positief denken tips ... ... . ... De enige overeenkomst tussen Gateshead en de Glimlach van Nijmegen is dat de brug scharniert in de lengterichting van de vaargeul. "Om de techniek daarachter te doorgronden hebben we contact opgenomen met het architectenbureau WilkinsonEyre. ... Geef een toekomst met een glimlach! In Indonesië wachten nog veel kinderen op een operatie of medische hulp. Kinderen ...

INFORMATIE

AUTEUR
Rosemary Carter
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Glimlach naar de toekomst.pdf

OMSCHRIJVING

Na de dood van haar ouders heeft Teri de onmogelijke taak om voor haar zusje Jill te zorgen en tegelijkertijd de kost te verdienen. Het lijkt dan ook ofhaargebeden zijn verhoord wanneer een toevallige kennis, Mrs. Emma Roland, uitzonderlijk rijk blijkt te zijn en Teri een baan aanbiedt als gezelschapsdame. Opgetogen vertrekt Terri met Jill en haar nieuwe werkgeefster naar een zonnig oord. Al haar zorgen zijn nu voorbij - althans, dat denkt ze. De vervelende SloanGarfield gooit roet in het eten. Hij denkt dat Jill Terri's dochtertje is in plaats van haar zusje, en hij is ervan overtuigd dat Teri Mrs. Roland op slinkse wijze geld afhandig wil maken. Waar bemoeit hij zich eigenlijk mee? En waarom kan Teri hem niet uit haar gedachten bannen?

Wil je het boek lezen?Glimlach naar de toekomst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rosemary Carter. Lezen Glimlach naar de toekomst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN