Archief 50 benjamin / de musketiers - vijftig jaar jong

Archief 50 benjamin / de musketiers - vijftig jaar jong - Hachel | Tiliboo-afrobeat.com

...IN - Vijftig jaar jong In 2019 mag BENJAMIN, de populairste interimaris ad interim, vijftig kaarsjes uitblazen ... Pinceel Stripverspreiding ... . Om deze speciale gebeurtenis luister bij te zetten, mag het sympathieke feestbeest zijn opwachting maken in Vijftig jaar jong, een album ter ere van 50 jaar BENJAMIN en van die andere kranige jubilarissen: DE MUSKETIERS. Speciale editie ter gelegenheid van het vijftigste album in de "Arcadia Archief Collectie" en de vijftigste verjaardag van Benjamin en De Musketiers. Dubbelalbum met 2 covers, 2 helden (24 blz. Benjamin aan de ene zijde & 24 blz. De Musketiers aan de andere ... Archie Cash - Wie heeft Jack London Vermoord? | 't ... ... . Dubbelalbum met 2 covers, 2 helden (24 blz. Benjamin aan de ene zijde & 24 blz. De Musketiers aan de andere zijde, dus geen backcover). Benjamin - Vijftig jaar jong. In 2019 mag Benjamin, ... Uitgave omschrijving hardcover met rode linnen rug. Oplage: 450 ex. genummerd & gesigneerd Inhoud Speciale editie ter gelegenheid van het vijftigste album in de "Arcadia Archief Collectie" en de vijftigste ve...

INFORMATIE

AUTEUR
Hachel
DIMENSIE
6,6 MB
BESTANDSNAAM
Archief 50 benjamin / de musketiers - vijftig jaar jong.pdf

OMSCHRIJVING

BENJAMIN - Vijftig jaar jongIn 2019 mag BENJAMIN, de populairste interimaris ad interim, vijftig kaarsjes uitblazen. Om deze speciale gebeurtenis luister bij te zetten, mag het sympathieke feestbeest zijn opwachting maken in Vijftig jaar jong, een album ter ere van 50 jaar BENJAMIN en van die andere kranige jubilarissen: DE MUSKETIERS. Vijftig jaar jong is tevens het vijftigste deel uit de Arcadia Archief-reeks, en zoals we uit eerdere albums van BENJAMIN gewend zijn, wordt de klungelige uitzendkracht met artistieke aspiraties door interimbaas Manflower andermaal op pad gestuurd om de bedrijfswereld uit de nood te helpen.Zo zet BENJAMIN zijn eerste stappen in de reclamesector, maakt hij bouwwerven onveilig als overijverige veiligheidsadviseur, maakt hij het bont als verkoper van uit de kluiten gewassen rubberbootjes en mag hij aan den lijve ondervinden dat het geven van lezingen over dieren niet van de poes is!DE MUSKETIERS - Vijftig jaar jongSlijp de degens, trim de paarden, poeder de neuzen! De heren Calebas, Chƒteau-neuf-du-pape, en Saint Emilion zetten andermaal hun beste beentje voor om het dertiende-eeuwse Frankrijk van Lodewijk XIII te vrijwaren van allerlei gespuis en geboefte. In Het vervloekte woud worden de drie musketiers door de koning himself op missie gestuurd om zijn nicht, de Markiezin de Malpensy, veilig en wel door het vervloekte woud van Fontainebleau te loodsen. Om hun opdracht tot een goed einde te brengen, zullen de drie vrienden lijf en leden moeten riskeren om de bevallige deerne heelhuids bij de koning af te leveren.In 2019 is het precies vijftig jaar geleden dat DE MUSKETIERS voor het eerst hun opwachting maakten in het stripweekblad Robbedoes. Reden genoeg dus voor Arcadia om de drie helden te laten opdraven in een nieuw album. Vijftig jaar jong is bovendien een speciale jubileumeditie, waarin de geesteskinderen van Luc Mazel en Raoul Cauvin het gezelschap krijgen van interimaris BENJAMIN, die eveneens het daglicht zag in 1969.

Wil je het boek lezen?Archief 50 benjamin / de musketiers - vijftig jaar jong in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hachel. Lezen Archief 50 benjamin / de musketiers - vijftig jaar jong Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN